2777
2789
صحبت کن باهاشون اگر سن کمه به پدر و مادرشون بگو اگر میخواید ثمر بخش باشه به بچه ها بگید طرحهایی که م ...

به مادراشونم میگی میگن:(دخترمن یه درکی از هنر داره که این موسیقی رو گوش میده دیگهههه) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلم نقاشیم، منم وقتی الگو آزاده کاری ندارم ولی وقتی دارم یه درسی رو میدم دیگه نمیشه که! 

اها موفق باشی

مححکم بزن به میز با صدای بلند بگو بچه ها  زنگ استراحت هرچی دویت داشته باشید بکشید نه الان اگه دیدم کسی نکشیده از کلاس بیرونش میکنم این روش جواب میده😂

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
هزار بار اینکارو کردم از شجریان بگیر تااااا محسن یگانه، باز کار خودشون رو میکنن

خب میتونی تشویق و تنبیه بذاری

مثلا هرکی لگوی بز تی اس نقاشی بکشه باید جریمه بشه و  نقاشی دوم بکشه یا شکلاتی بستنی چیزی برای کل کلاس بخره.

تشویق هم برای اونایی که بی تی اس نمیکشن، حتما دوستاش براش دست بزنن و به نقاشیشون اهمیت بدی و بگی مثلا خیلی خوب کشیدن چه طرح زیبایی و از این جور حرفا.

در نهایت با نمره  کم و زیاد دادن به نقاشیا میتونی تغییر ایجاد کنی

البته الانم که دیگه بیشتر تایمشون رفته و حدودا دو ماه دیگه بیشتر کلاس ندارن برای تغییر خیلی دیره

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
به مادراشونم میگی میگن:(دخترمن یه درکی از هنر داره که این موسیقی رو گوش میده دیگهههه) 

چه ربطی به موسیقی داره

اینجا‌کلاس هنره شما تدریس می‌کنید شما طرح میدید باید عمل کنن

کلاس موسیقی که‌نیستش

به پدر و مادرشون بگید من‌مسئولم‌دلم میخواد هنرجویی زیر دستمه واقعا یاد بگیره نه بیاد یه طرح هر بار سرکلاس بکشه

بگو باهاشون صحبت کنن و گرنه عذرشونو میخواید

یکم ابهت سر کلاس داشته باشید از همون اول جدی برخورد می کردید اینجوری بی اهمیت‌نمیشدن نسبت بهتون

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌