2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم آرمیم ولی هرساعت نمیگم بی تی اس  بی تی ای😂

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

وا چجور یعنی مثلا وسط ریاضی میگن بی تی اس؟😂😂

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

کلاس نقاشی برگزار میکنم، مثلا بهشون الگو میدم، ولی باز لوگوی بی تی اس رو میکشن

آها 😂 با بی تی اس بهشون اموزش بده حتما یاد میگیرن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

منم زنگ نقاشی همشش لگوی بی تی اس میکشم تو کتابای درسیمم پر لگوی بی تی اس😂

معلم کلاس چندم هستی؟ 

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

صحبت کن باهاشون اگر سن کمه به پدر و مادرشون بگو اگر میخواید ثمر بخش باشه به بچه ها بگید طرحهایی که میدم بکشن و ...

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

هزار بار اینکارو کردم از شجریان بگیر تااااا محسن یگانه، باز کار خودشون رو میکنن

بچه های الان سلیقشون اینا نیست😁

در ضمن درک نبوغ شجریان در موسیقی رو هر کسی نداره   

منم زنگ نقاشی همشش لگوی بی تی اس میکشم تو کتابای درسیمم پر لگوی بی تی اس😂 معلم کلاس چندم هستی؟&nbs ...

معلم نقاشیم، منم وقتی الگو آزاده کاری ندارم ولی وقتی دارم یه درسی رو میدم دیگه نمیشه که!