2777
2789
عنوان

تنهایی

103 بازدید | 12 پست

میدونید یکی از بدترین موقع هایی که آدم حس میکنه تنهاست و از تنهاییش غصه می‌گیرتش زمانیه که میخوای یه کاری انجام بدی و لازمه اش کار. گروهیه و تو هیچ ک و نداری که باهات انجامش بده 

من واقعا الان دلم میخواد برم اتاق فرار و هیچ وقت تو زندگیم ۳ تا دوست نداشتم که به حداقل نفرات لازم برسم که بتونن برم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا چه کاری?

مثل همین اتاق فرار 

یا مثل این که میخوای یه کار پزشکی انجام بدی و لازمه همراه داشته باشی 

یا میخوای بری یه کافه یا رستوران خفن و محدودیت تعداد نفرات دارن و تنها راه نمیدن

تنهایی اصل جداناپذیره تنها میایم تنها میریم ولی آره بعضیا همیشه خوش شانس ترن ولی نمیشه از سرنوشتی ...

خب الان منی که پس‌فردا سونو با بیهوشی دارم و دکتر گفته باید همراه داشته باشم باید چی کار کنم ؟ 

یا منی که واقعا دلم میخواد برم اسکیپ روم ؟

مثل همین اتاق فرار  یا مثل این که میخوای یه کار پزشکی انجام بدی و لازمه همراه داشته باشی  ...

به نظرم بهانه میاری

بلاخره خواهری برادری داری که همراهت باشن در مواقع ضروری

کافه و رستورانم جایی برو که محدودیت نداشته باشن

ولی در کل اگر احساس تنهایی میکنی.خوب دوست پیدا کن

کلاس برو

معاشرت کن با مردم

به نظرم بهانه میاری بلاخره خواهری برادری داری که همراهت باشن در مواقع ضروری کافه و رستورانم جایی ب ...

مشکل همین دوست پیدا کردنه 

من فرد خیلی اجتماعی ای هستم 

کلی دوست دانشگاهی دارم 

سر کار میرم و تو محیط کارم کلی دوست دارم. 

خوش رو و خوش برخوردم و سریع میتونم با هر کی میخوام گرم بگیرم 

منتها هیچ کدوم دوست واقعی نمیشن برام 

مثلا همکارام تا زمانی که سر کاریم خیلی با هم خوبیم و میگیم و میخندیم و غذا میخریم و از همه زندگی هم خبر داریم و همه چی و به هم میگیم ولی هیچ وقت جز محیط کار هیچ جا با هم نمیریم 

هم دانشگاهی هام هم همین طور فقط برای دانشگاهن

خوب نمیتونی باهاشون بیرون بری بازاری جایی اگر صمیمی باشید باهات میان

نمیان دیگه 

بار ها گفتم مثلا بریم فلان جا 

میگن آره هر موقع مثلا وقت داشتیم باهم هماهنگ کنیم بریم حتما 

ولی هیچ وقت نمیان