mamanesaman مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 213 عنوان بياييد ببينين حق با منه؟؟؟ 191 بازدید | 10 پست شوهرم برادر بزرگتره. هر سال خواهرش و شوهرش تماس ميگيرن عيد رو تبريك ميگن ولي با من صحبت نميكنن در حالي كه ميدونن خونه هستم و كنار هميم. منم تماس نميگيرم هر وقت ديدمشون تبريك ميگم. فاصله سنيمونم با خواهرش كمه. من حق دارم ناراحت باشم؟؟ 1402/01/02 | 02:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8990 آره دقیقا مثل من مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8990 آره دقیقا مثل من حقداری مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
ابرتپل عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2079 نه چرا ناراحت بشی در بند این چیزا نباش.. خب همو میبینید تبریک میگید به هم من اصلا این چیزا برام مهم نیست
mamanesaman مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 213 درسته من كوچيكترم ولي اونا كه زنگ ميزنن چي ميشه با من هم صحبت كنن. ضمنا من پسرم هم امسال مريض بود
mamanesaman مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 213 پس وظیفه تو عه تماس بگیری تبریک بگی درسته كه كوچيكترم واي در حد ٤ سال. وقتي زنگ ميزنن با برادرشون صحبت كنن يه احوال هم از من بپرسن چي ميشه؟؟ منم خودم رو ناراحت نميكنم به شوهرمم نميگم. فقط ميخوام ببينم درستش چيه؟
fatisannmajd عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 5439 درسته كه كوچيكترم واي در حد ٤ سال. وقتي زنگ ميزنن با برادرشون صحبت كنن يه احوال هم از من بپرسن ... خیر چون اونا انتظار دارن کوچکتر زنگ بزنه درستش اینکه که زنگ بزنی شما اول بگی