سلام . من برای اولین بار میخوام برم بانه. میخوام بدونم برای خرید لباس چجوریه؟ یه کانال تل گرام بانه تجارت عضو هستم خیلی جنسای خوبی میذاره میخوام بدونم واقعا هست اونجا؟ لباس خونگیای زنونه و بچگونه ی ترک، کتونی، لباس مردونه و این چیزا خوب داره؟
خونواده شوهرم که رفته بودن اصلا ازهیچیش راضی نبودن وهمه چی هم خ گرون بود بابت لباس مردانه ودخترانه هم گفتن اصلاچیزای خوب نداره فقط لباس زیر اونجاارزون بود همین
واقعا چه بد!!! من این هفته مرخصی گرفتم بجز شنبه رو تعطلم میخوام برم بانه اما به هرکی گفتم همینو گفته البته شوهرم میگه فقط هدف بانه نیست،میریم همدان و سنندج و سقز و اینا رو هم میبینیم هرکدوم و یه روز میمونیم. اما من فقط بخاطر خرید کردن میخواستم برم
سلام میشه لینک اون کانال بانه رو برام بزاری؟ ما هم قرار بود بریم شمال ک هوا خرابه دیگه میخوایم بریم بانه دوشنبه ... بانه لباسای بیرونیش خوب نی ولی ظروف و لوازم بهداشتی و لباس زیر و لوازم برقیش واقعا خوبه و ارزون ماهم هدف اصلیمون بانه نیس ولی برا خرید اونجا هم میریم الان ک دیگه نمیشه رفتم سمت شمال جنوب هم ک گرمه دیگه تصمیم گرفتیم بریم بانه شمال هم بد موقع بهم ریخت هواش
لباس خونگیهاش قیمتش خوبه و لی مجلسی چیزی پیدا نمکنی ...در کل برای یکبأر رفتن بد نیست...کتونی هاش بد نیست ...کیف های زنونه قشنگی داره ولی قیمتهاش بالا بود
منم لباس خونگی میخوام و لباس مردونه بیرونی . تی شرت و پیرهن و شلوار و ... کتونی، لباس دخترونه . کاپشن هر چی گیرم بیاد دیگه خخخخ البته سرویس قابلمه استیل هم میخوام. مربا اسم پاساژه چیه؟
سپید رود خودتون رفتید مامان کیان؟ تهران خب دیگه مسافرت نمیشه . هدف ما مسافرت و خریده. حتی اگر خریدم نکردیم زیاد ناراحت نمیشیم. اما اگر چیزای خوبی باشه خوشحال میشم اینهمه راه بیخودی نرفتم