2777
2789
عنوان

من همونم

162 بازدید | 10 پست

میگن سکوت آدمیزاد بوی دلخوری می ده، پرحرفیش بوی دلتنگی...

من میگم 

وای به حال آدم دلخور دلتنگ...

نه می تونه سکوت کنه، نه میتونه حرف دلشو به زبون بیاره...

من همون آدم دلخور دلتنگم که دیگه داره دیوونه میشه... 

بیاید بگید چیکار کنم از این حالت دربیام

دیگه خسته شدم 

عزیزم خودت ازهمه مهمتری قوی باش

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکبار ناراحتیت رو بنویس یا برای یکی بگو بعدش دیگه بی خیالش شو دیگه بهش فکر نکن خودت رو سرگرم کارهایی ...

ولی خب دلتنگشم 

خیلی دور و برم شلوغه اما اصلا از ذهنم بیرون نمیره

عزیزم خودت ازهمه مهمتری قوی باش

وقتی به این مرحله اززندگی برسی که خودت ازهمه مهمتری حالت خودبه خودخوب میشه ببین چه کاری خوشحالت میکنه باحال دلت انجام بده

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

آره دارم سعی میکنم قوی باشم  همینکه نرفتم بهش بگم دل تنگشم خیلی خوبه 😅😂

👏