2777
2789
عنوان

من امشب زدم بچه دوسالمو نابود کردم

2146 بازدید | 61 پست

بچم از صبح یکسره نق زد نالید نق زد گریه کرد نالید همشم داشتم باش بازی می‌کردم خوراکی های نورد علاقشون درست کردم و بیرون بردمش و همه کار اما هممممش نق و گریه، تا ساعت ۶ عصر تحمل کردم آروم بودم باش یه‌و از کوره در رفتم داد زدم چتهههههه؟ ک بدتر افتاد ب گریه و من بجا ک دلم براش بسوزه بدتر بی محلی کردم  و گفتم جوابتو نمیدم تا آروم بشی بش برا اولین بار گفتم مامانت نبستم همشم با داد و عصبانیت، الان خابید و من...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینکارو با بچه سه سالم کردم امروز،خب چکنم آدمیم ماهم ،صبرمون هم یه اندازه داره

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰

عزیزم آرامش خودتو حفظ کن...

مادر شدن خیلی سخته خب

نمیدونستی واقعا؟

بچه ها هم بی دلیل گریه نمیکنن... میتونه حرف بزنه؟

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه