2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرتون ازدواج با آدمی که اهل کاره .مسیولیت پذیره.اهل دروغ نباشه .سالم و اهل رابطه با نامحرم نباشه رفیق باز و اهل دود و دم نباشه دست بزن نداشته باشه و اهل دشنام نباشه .  اما نکات منفیش اینه که خیلی خیلی خسیسه و تفکرات قدیمی داره .وابسته به خانواده .مخالف حقوق زن و خیلی لجباز و یک دنده.زندگیش بعد ازدواج تا آخر عمر باید نزدیک خانوادش باشه و بدون نظر اونا آب نخوره.اعتماد به نفس ندارد و نمیتونه تو جمع نظر بده و محکم باشه  نظرتون راجبش چیه .در ضمن قیافشم به دلم ننشسته و اصلا حسی بهش ندارم و ردش کردم.

به نظرتون ازدواج با آدمی که اهل کاره .مسیولیت پذیره.اهل دروغ نباشه .سالم و اهل رابطه با نامحرم نباشه ...

انگاراینومن نوشتم😅فقط قسمت اینکه اعتمادبنفس نداره برای این اینجوری نیست بقیش همش دقیقا همونه منم ردکردم بخاطروابستگی زیادش به خانواده وخساست پشیمون نیستم ولی الان۱سال گذشته طرف هی پیغام پسقام میفرسته که من شرایطی که گذاشتی روقبول می کنم بزاربیایم همم میگن خوبه قبول کن ولی دلم دیگه باهاش نیست

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز