2821
2789
انگاراینومن نوشتم😅فقط قسمت اینکه اعتمادبنفس نداره برای این اینجوری نیست بقیش همش دقیقا همونه منم رد ...

اره دقیقا همون کنه بودنش اذیتم می‌کنه.اصلا نگاش میکنم حالم بهم میخوره بخدا دست خودم نیست .خدا منو ببخشه  

اره دقیقا همون کنه بودنش اذیتم می‌کنه.اصلا نگاش میکنم حالم بهم میخوره بخدا دست خودم نیست .خدا منو بب ...

من بیشترحرصم میگیره خنگو😂 خدایاشانسوتروقران کیاعاشقمون میشن💔

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بیشترحرصم میگیره خنگو😂 خدایاشانسوتروقران کیاعاشقمون میشن💔

نمیدونم چرا انتظار داره باید جوابم مثبت باشه .من خواستگار داشتم که طرف دیگه بر نگشته و مهم نیست واسم .چون هر کسی حق انتخاب داره. ولی اینا دیگه ول کن نیستن

نمیدونم چرا انتظار داره باید جوابم مثبت باشه .من خواستگار داشتم که طرف دیگه بر نگشته و مهم نیست واسم ...

شایدخیلی خوششون اومده ازت (حرفی که بهم میزنن)طرف خیلی سخت پسنده هرجارفته به دلش ننشسته برای بارچندم میادخونه ما میگه ازمن خوشش اومده بعدم که جلسه۳ردکردم تواین یسال بازم رفته خواستگاری ولی بازقبول نکرده گفته فلانی رومیخوام نمیتونم بهش فک نکنم(البته ازنظرخودم انگار دروغ میگه😂)بیشتراین ناراحتم میکنه که وقتی یه قضیه تموم شده چرادوروبریام هی درموردش صحبت میکنن که من بیفتم به فکر

پشیمون شم😑

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
شایدخیلی خوششون اومده ازت (حرفی که بهم میزنن)طرف خیلی سخت پسنده    به دلش ننشسته برای بارچندم ...

وای   خوب حتما دوست داره دیگه وگرنه چه لزومی به این همه اصرار هست.منم دقیقا مثل تو میگم باید ثابت کنه دوسم داره در حالیکه خودم اصلا نمیپسندمش.  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز