2777
2789
انگاراینومن نوشتم😅فقط قسمت اینکه اعتمادبنفس نداره برای این اینجوری نیست بقیش همش دقیقا همونه منم رد ...

اره دقیقا همون کنه بودنش اذیتم می‌کنه.اصلا نگاش میکنم حالم بهم میخوره بخدا دست خودم نیست .خدا منو ببخشه  

اره دقیقا همون کنه بودنش اذیتم می‌کنه.اصلا نگاش میکنم حالم بهم میخوره بخدا دست خودم نیست .خدا منو بب ...

من بیشترحرصم میگیره خنگو😂 خدایاشانسوتروقران کیاعاشقمون میشن💔

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من بیشترحرصم میگیره خنگو😂 خدایاشانسوتروقران کیاعاشقمون میشن💔

نمیدونم چرا انتظار داره باید جوابم مثبت باشه .من خواستگار داشتم که طرف دیگه بر نگشته و مهم نیست واسم .چون هر کسی حق انتخاب داره. ولی اینا دیگه ول کن نیستن

نمیدونم چرا انتظار داره باید جوابم مثبت باشه .من خواستگار داشتم که طرف دیگه بر نگشته و مهم نیست واسم ...

شایدخیلی خوششون اومده ازت (حرفی که بهم میزنن)طرف خیلی سخت پسنده هرجارفته به دلش ننشسته برای بارچندم میادخونه ما میگه ازمن خوشش اومده بعدم که جلسه۳ردکردم تواین یسال بازم رفته خواستگاری ولی بازقبول نکرده گفته فلانی رومیخوام نمیتونم بهش فک نکنم(البته ازنظرخودم انگار دروغ میگه😂)بیشتراین ناراحتم میکنه که وقتی یه قضیه تموم شده چرادوروبریام هی درموردش صحبت میکنن که من بیفتم به فکر

پشیمون شم😑

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
شایدخیلی خوششون اومده ازت (حرفی که بهم میزنن)طرف خیلی سخت پسنده    به دلش ننشسته برای بارچندم ...

وای   خوب حتما دوست داره دیگه وگرنه چه لزومی به این همه اصرار هست.منم دقیقا مثل تو میگم باید ثابت کنه دوسم داره در حالیکه خودم اصلا نمیپسندمش.