2777
2789
عنوان

خوش به حال هرکی خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 47 پست
خب تلاش کن پولدار شی مستقل شی بعد...

اخه نمیشه نمیزارن کار کنم

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
خب به هرحال خوشگلی خوبه خاطر خواه زیاد داری مردم روت حساب میکنن باید همش ترس این و داشته باشی کسی تو ...

ختطر خواه زیاد داری ولی تضمین خوشبختی نیست 

یه خواهر شوهر دارم چیزی از سمندون کم داره کاش می‌دیدی چقدر خوشبخته اونوخت من  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا تو ازدواج به قیافه نیست به شانسه اگه شانس داشته باشی خوشبختم میشی

بخدا هست قیافه داشته باشی شانسم داری

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
ختطر خواه زیاد داری ولی تضمین خوشبختی نیست  یه خواهر شوهر دارم چیزی از سمندون کم داره کاش می‌د ...

خدا کنه منم خوشبخت شم خیلی دلم گرفته

پولش و ندارم

پس باهاش کنار بیا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نمیگم خوشگلی بی تاثیر نیس ولی صد درصد خوشبختی هم نمیاره.. خیلی خوشگلا هستن زندگیشون خوب نیس و خیلی معمولیا هستن ک پیشرفت کردن اگه خدا یه چیزیو بهت نداده مطمعن باش یه جای دیگ جبران کرده یا قراره بکنه

پس باهاش کنار بیا

اره دیگه مجبورم کنار بیام و دلم بشکنه تا وقتی بمیرم

نمیگم خوشگلی بی تاثیر نیس ولی صد درصد خوشبختی هم نمیاره.. خیلی خوشگلا هستن زندگیشون خوب نیس و خیلی م ...

درسته ولی خب خوشگله بوده که گرفتنش حداقل دلش نشکسته شانسش بد بوده

خدا هیچ جا واسم جبران نمیکنه

اره دیگه مجبورم کنار بیام و دلم بشکنه تا وقتی بمیرم

دور از جون

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین عزیزم، خدا طبق گفته خودش، وقتی که انسان ها رو خلق میکرده در کنارش جفت اونهارو هم خلق کرده، پس همه آدما یه همراه و یه جفت تو این دنیا دارن که در کنارش میتونن خوشبخت بشن. 

ولی مسئله اینجاس که اونایی که زیبایی ظاهری دارن، به اصطلاح خواهان و خواستگار های زیادی دارن، به نظرت این خوبه؟ 

ولی خوب نیس، چون نمیدونی کدوم یکی از این ادما مناسب تو هستن و تو اکثر مواقع دچار اشتباه تو انتخاب میشن

ولی برعکس اونایی که چهره معمولی دارن، حتی اگر هیچ خواستگاری هم نداشته باشن، ولی در نهایت یه نفر میاد سراغ اونها که نه به خاطر زیبایی و ظاهر، بلکه به خاطر خود طرف باهاش ازدواج میکنن و دقیقا جفت و شریک مناسب زندگیش میشن

تو زندگی اطرافیانم به وضوح این مسئله رو دیدم

که یکی از دوستانم که از قضا به خاطر زیباییش خواستگار های زیادی داشت و با یه کدوم هم ازدواج کرد ولی کارش به جدایی کشید

و یکی دیگه از دوستانم که چهره معمولی داشت والان ازدواج کرده و بهترین زندگی رو داره

در اخر یه چیز رو میخوام بگم، زیبایی خوشبختی نمیاره، 

خوشبختی یعنی حس و حال خوب و زندگی کردن در کنار کسی که واقعا مال توئه و خدا شمارو باهم و برای هم آفریده🙂

وانمیتونی بری سرکار

نه

ببین عزیزم، خدا طبق گفته خودش، وقتی که انسان ها رو خلق میکرده در کنارش جفت اونهارو هم خلق کرده، پس ه ...

بله درست میگید خب از کجا معلوم من جفت داشته باشم خیلیا رو دیدم ندارن آخه خیلی بده همش استرس این و داشته باشی نکنه ازدواج نکنم یا بیان نپسندن

بله درست میگید خب از کجا معلوم من جفت داشته باشم خیلیا رو دیدم ندارن آخه خیلی بده همش استرس این و دا ...

گفتم که هیچکس بدون همراه و جفت خلق نشده

مگر اینکه خودش بخواد جلوی تقدریشو بگیره

ولی اون کسی که بخواد بیاد  یه روزی میاد. 

و تو حداقل این این مطمئنی که تورو واسه خودت میخواد، نه برای ظاهرت

در نهایتم سعی کن اعتماد به نفست همیشه بالا باشه و بسپار به خود اون بالایی