ناشکری نمیکنم ولی نمیدونم چرا خدا هیچ خوشگلی بهم نداد همه از خواهرم تعریف میکنن هرکی میبینه مارو میاد خواستگاری خواهرم همه بهش میگن آرایش کنی خوشگلتر میشی الانم قرار شد برن بیرون یکی بیاد خواستگاری همه فامیلا میگن خوش اندامی خوشگلی میخوان شوهرش بدن فقط اما هیچ کی ازمن تعریف نمیکنه ازم خوشش نمیاد کسی خواستگاریم نمیاد همش باحرفاشون دلم میشکنه بعضی اوقات میگم این نماز خودن و قرآن خوندم وکنار بزارم مذهبی نیستم اتفاقا آرایشم میکنم ولی دلم خیلی میشکنه نمیدونم خدا من واسه چش بود لطفا الان نگید خوشگلی اعتماد به نفس نداری واقعا نیستم خدا خیلی نامرده خیلی
بعد چند بار شکست توی رژیم اینبار میخوام بترکونم هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨
بعد چند بار شکست توی رژیم اینبار میخوام بترکونم هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
عزیزم الان دیگه یا مادرزادی خوشگلی یا خوشگل میکنی خودتو
برا هر چیزی هزارتا راه هست
همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما میآورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️ الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
برو جراحی پلاستیک کاری ک همه زشتا میکنن وتبدیل ب پلنگ میشن
من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸