2777
2789
عنوان

مادری که بین بچه ها فرق میزارع

124 بازدید | 4 پست

بچه ها من از مادرم ناراحتم . جوری ک گاهی تنفر دارم ازش 

مامانم. بین برادر بزرگی و ما و گاهی من فرق داره 

اصلا حالیش نیست 

مثلا من میخام ماست موسیر بخورم میگ ن نگه دار ب.  محمد 

یا میخام غذا بخورم. میگه نگه دارربرمحمد 

دیروز عصر جیگر. سفارش دادم  بعنوان عصرونه 

بعد دیشب  شام درست کرده.  اونم برا داداشم 

میگه شما سیر هستین 

من تعجب کردم 

از کارش 

همیشه و تخمه چ.  یه تیکه شکلاتی  نمیزارع ما بخوریم. میگه نگه دار ب محمد 

حالا داداشم. اخلاق خوبی ندارع. اصلا زیاد ب کارش نمی‌رسه

ابجیم به کار مامانم میرسه ولی اول ب محمد میرسه 

پدرم وقتی مریض احوال بود.  ما. از شدت نارحتی. و گریه همش چشمانم خابلو بود 

یبار خالم زنگ زد. مامانم گفت محمد خیلی نارحت باباشع 

بعد خالم گفت پس دخترات نارحت نیستن ،؟؟؟؟؟ 

من مامانم دعوا کردم گفتم. چرا همش دمحمد میاری آبرو مارو بردی 

پدرم م. چند ماهی ب رحمت خدا رفته 

ما دیشب بهشت زهرا مزار پدرم بودیم 

حالا الان عمه ام اومده خونمون مامانم میگه.  از دیشب نارحتیم محمد ایقدر ب باباش گریه کرده 

حالم بد شد از مامانم چون حرف زدن بلد نیس 

همش اسم داداشم میاره 

از وقتی. پدرم فوت شده. مامانم قیافه حق به جانب میگیره ک فقد اون ناراحته.

اصلا مامانم اخلاق نداشت مدام آرزو مرگ پدرم داشت

همش سر بابام. زر میزد 

الان مامان پیشمونه 

من خونه پدرم هستم. و میخام طلاق بگیرم. زیاد مامانم احترام ندارع 

قبلا آیقد  مامانم برام زبون می‌ریخت. دیگه الان  از ترس داداشم. ساکت شدع از مامانم خوشم نمیاد دیگه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

قدیمی ها همینن فقط باید رد شد من برادر ندارم، خونه مون به خونه مادر بزرگم نزدیکه روشن کردن بخاری و آب گرمکن یا شماره گرفتن یا براش غذا میبیربم  یا میوه ولی جای تشکر از من همش میگه خدا بهت برادر بده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به سزاش می رسونه

مثلا   میرم دادگاه خودم کارم انجام میدم ب دای و داداشم میگه   ک خودش انجام داده 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏