2777
2789
عنوان

قبل عید با خانواده شوهرم بحثمون شد

583 بازدید | 27 پست

دخالت دخالت دیگه کفریم کرده بودن یه زبون اونا دارن و یه گوش شنوا شوهرم. حالا روز عید خونه نشین شدیم چون خونه باباش نمیریم هیچ جای دیگه نباید بریم

دعواتو کردی حقشونه گذاشتی کف دستشون الان عیده پاشو برو 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خونه مادرشوهرم نمیرم. ن تبریک گفتم نه میرم.. چون یه مشت ادم بی لیاقتن. ناراحت نباش.. تو خونت بشین.. هیچ جایی نرو... 

فقط خونه مادر خودت برو.. 

بیرون هیچ خبری نی🤪🤪🤪🤪

همیشه پای چیزی که حقته بایست، حتی اگه مجبورباشی تنها بایستی،!!!

منکه  تحت هر شرایط عید میرفتم  حتی با دل شکسته 

امسال نیستم تو اون شهر  اما زنگ زدم تبریک گفتم .

البته بازم با دل شکسته .

شوهرم توقعی نداشت اما من وظیفه مو انجا دادم 

شماهم فقط جهت حفظ احترام و آرامشت  برو خونشون سال نویی  و همین نه بیشتر نه کمتر 

الهم عجل الولیک الفرج
خخخ دیگه نمیشه بابامو فحش دادن

یعتی تا آخر عمر قهر میمونین ؟ شوهرت و بچه هم نمیرن؟ چقدر بیشعوری که وسط دعوا به بابای بیگناه تو فحش میدن عجب کردی حقشونه گذاشتی کف دستشون

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل