2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دندونه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

چرا؟ دندون داره در میاره  ؟

تب رو باید جدی گرفت. بردیش دکتر؟ بعد چرا شیاف میزنی؟ مقعد بچه اذیت میشه. قطره پاراکید توت فرنگی بده

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
چرا؟ دندون داره در میاره  ؟ تب رو باید جدی گرفت. بردیش دکتر؟ بعد چرا شیاف میزنی؟ مقعد بچه اذیت ...

نه با استامینفون نه پروفن پایین نمیاد نه نبردم دندون در آورده انقدر مریض نشده

تبش عفونیه عزیزم پسر منم ۹ سالشه همینه ببر حتمن دکتر دندون تب نداره فقط حرارت بچه یه کم میره بالا 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
می ترسم یه مریضی بد گرفته باشه از ناف به بالا مثله آتیشه پاهاشم یخ

انفلوانزاس پسر من کلن اینجوریا تباش حتمن الان ببر شبانه روزی 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
والله نمی دونم کجاش عفونت کرده صبح می برم

حتمن ببرش عزیزم با شیاف دیکلو پنجاه نصفه کنترل کن

دور از جون عزیزم 

دهنشو چک‌کن 

براش زل دندون بزن الان وقت دندون دراوردنم هست 

شیاف و هر ۶ساعت بزن لباس سبک تنش کن 

نگران نباش 

اگه از شروع وضعیت دوروز یا بیشتر میگذره حتما ببرش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزم بچه ای که تب داره اونم به این شدت باید ببری دکتر 

ممکنه بخاطر دندون باشه ممکنه خدانکرده عفونتی چیزی 

درهرصورت تب بالا خطرناکه 

استامینوفن و هرچهار ساعت بهش بده 

ی دستمال بزار تو اب ولرم بزار رو پیشونی زیر بغلاش تا تبش پایین نیومده نخوابی فقط

دور از جون عزیزم  دهنشو چک‌کن  براش زل دندون بزن الان وقت دندون دراوردنم هست  شیاف ...

پسر منم نداشت ولی زده بود استخوان گوشش بهمن یه هفته بیمارستان خوابید

2824
2823
2791
2779
2792