2777
2789
میبرم دکتر فکر می کردم به خاطره دندوناشه

عیبی نداره پیش میاد دیگه منم یازده ماهگی دخترم دندون درمیورد تب بالا کرده بود بی تجربه بودم فکر میکردم از دندون حالا مامانمم مسافرت بود سه شبانه روز بچه تب داشت بعدش دونه ریخت دیگه ترسیدم بردم دکتر دکتر دید گفت روزولا مرحله مهمش تب بوده که رد شده دیگه دارو نمیخواد دونه ها خودشون میرن 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دلیلش چیه آخه 2روزه هیچ بهتر نشده

ویروسیه چند سالشه؟

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

عیبی نداره پیش میاد دیگه منم یازده ماهگی دخترم دندون درمیورد تب بالا کرده بود بی تجربه بودم فکر میکر ...

می ترسم نکنه عفونته روده هاش باشه آخه چند روز پیش یکم اسهال داشت

چرا زودتر نبردی دکتر

دیروز امروز

عجب از تشنج نمیترسی

من  بچه ندارم

مامانم چند وقت پیش تب داست ۳۹ 

همون نصف شب بردمش بیمارستان

بچه که خیلی خطرناک تره تب کنه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

از دکتر بپرس ببین بچه ۱ ساله میتونه ایبوپروفن بخوره؟اون بهتر از استامینوفنه 

قطره پاراکید هم خوبه 

تو تب هیچی مث تن شویه نیست کشاله ران و جاهایی ک نبض داره مث مچ دست و گلو رو با آب ولرم و دستمال نمدار کن خنک بشه آب هم زیاد بده بخوره

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

با استامینفون پایین نمیاد هیچی 2شبه اینجوریه

اگه دو برابر وزنش میدی و باز پایین نمیاد هیچ فرقی نمیکنه پس مشکل دیگه ای داره شاید خدایی نکرده 

گوشیتو بزار کنار پاشو یکم ترنجبین براش درست کن بده بخوره 

اب لیمو شیرینو مایعات بده بخوره و دعا کن زود خوب بشه بخدا اینجا دردی درمون نمیشه چرا زودتر دکتر نبردیش اگه پایین نمیاد طفل معصوم آب میشه از تب 

صبح اول وقت میبرمش

ببخشید من بد نوشتم 

عصبانی شدم

ویروس های جدید هست

مواظبش باش

امیدوارم خوب خوب شه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست...