2777
2789
عنوان

حس بدی دارم امروز کم درس خوندم

131 بازدید | 5 پست

روزی یازده ساعت درس میخونم 

حداقل ساعت مطالعم نه ساعته 

امروز ۴ ساعت درس خوندم فقط😭 

مامانم منو بزور برد خرید😭😭😭

الان خوابم میاد نه میتونم درس بخونم نه حوصلسو دارم عذاب وجدان گرفتم اصلا 

عی بابا یکم دیگه میرم ترمو میخونم

فردا تو خراب نکن 

فردا در قدرت بخون

الان و دیگه بیخیال 

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          

خودت رو اذیت نکن، بخواب امروز تا فردا انرژی داشته باشی. البته فردا شاید بخاطر عید بخوای آف باشی و درس نخونی ، در کل این چند ساعت قابل جبرانه،نگرانش نباش.

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا تو خراب نکن  فردا در قدرت بخون الان و دیگه بیخیال

داداشم فردا منو میبره فروشگاهش😭 میگه دست تنهام بیا اونجا بشین تو انبار درس بخون امیدوارم خدا بخیر کنهه فقط😭

خودت رو اذیت نکن، بخواب امروز تا فردا انرژی داشته باشی. البته فردا شاید بخاطر عید بخوای آف باشی و در ...

میانگین درصدا کنکور دی من شد 15 میخوام به 40 برسونم میدونم الان در حد 25 هست ولی استرسم خیلی زیاده😭

میانگین درصدا کنکور دی من شد 15 میخوام به 40 برسونم میدونم الان در حد 25 هست ولی استرسم خیلی زیاده😭

میرسه به امید خدا. کنکور دی خیلی زوده برای سنجیدن. تو هم وقتت اینجا تلف نکن، یا بخون یا استراحت مفید داشته باش. اینجا فقط وقت تلف کردنه برای تو

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️