2777
2789
عنوان

ای کسانی که میگید نباید سن کم ازدواج کرددد بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 4328 بازدید | 128 پست
دقیقا حمله کردن بهم😂😂😂من واقعیتو گفتم نظر من اینه نظر اونا هم قابل احترامه 

بگو نظرتو محترمانه بگو چرا باید حمله کنی من نظرمو دادم توهم نظرت مر براساس چیزایی ک اطرافم دیدم میگم توهم براساس اطرافیانت 

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه گذشت اون دوره ای که برای تحقیر یکی میگن چرا بهت برمیخوره مگه جز اون ادمایی. خیر نیستم ولی شان خ ...

دلیلی نداره توضیح بدع اوکی ولی دلیلی هم نداره دروغ بگه اصلا هیچی نگه بقیه بیکارن مگه ازش بپرسن 

دیگه گذشت اون دوره ای که برای تحقیر یکی میگن چرا بهت برمیخوره مگه جز اون ادمایی. خیر نیستم ولی شان خ ...

وقتی اطرافیان آدم اینقدر در زندگی سرک میکشند که چرا فلان دختر تا فلان سن ازدواج نکرده، خب طرف بیاد بگه خواستگار نداشتم ؟ خواهان نداشتم ؟

خب یه چیزی میگه که زشت نباشه .

نمیدونم چرا برخی خانمها دوست دارند اعتراف بگیرن از یکی .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

وقتی اطرافیان آدم اینقدر در زندگی سرک میکشند که چرا فلان دختر تا فلان سن ازدواج نکرده، خب طرف بیاد ب ...

چون احساس رضایت میکنن و فکر میکنن چون ازدواج کردن مرحله پیشرفتو طی کردن و کسی که مجرده تو لول کمتری قرار داره. حرف زشت میزنن به خانوما و ادعا میکنن که شوخی کردن و فقط نظرشونو گفتن...!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
کلی تو نی نی سایت رویای فک میکنن مردستیزن خانواده شوهرو نمیتونن ببین  میگن دختر۳۰ باید ازدواج ...

خب شماهم اونی که دیر ازدواج کرده رو دارید ناراحت میکنید و میگید خواستگار نداشتید که نکردید.

.                                       

وا چه ربطی داره مامان من متولد ۵۰ خیلی هم رابطه مون خوبه حالا چون مامان شما بده دلیل نمیشه یه قانون کلی بزاری که تو سن کم ازدواج کردن صرفا چون فاصله سنی بابچه کمه خوبه😐