2777
2789
عنوان

پدر نامرد

410 بازدید | 25 پست

بچه ها من با پدر ک چ عرص کنم این ادم نامرد خیلی مشکل دارم خیلی ب من و مامانم ظلم کرده مامانم با دوتا از خاله هام بخاطر این قطع رابطه کرده .... همیشه در ک....ن خانواده‌شو ما گرفتیم چند روز قبل چون تصادف کرد با خواهر عفریته‌ش  کلی خرج کردن هیچی واسه ما نخرید مام گفتیم عیب نداره حالا میگه حق ندارید خونه پدر بزرگ مادربزرگ (مادری) بریم میگه افسارمو دادم دستتون هی میکشید حالا عیده ک عیده بچه ها ولقعن چکار کنم من خسته‌م ازش متنفرم ازش تا کی میخاد ظلم بکنه 

من ک اخرش میرم از این خونه دلم واسه مامانم خونه.....

بعد منم گفتم پس فامیلای عوضیتم نباید بیان اینجا ما عیدی نداریم اما میدونم ک میان وقتی اومدن چطوری بیمحلیشون کنم ک این بفهمه منم پدرسوختگی بلدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند سالته عزیزم ؟ نمیتونم بگم اکثر پدرها ولی تعدادیشون به خاطر یه لجبازی یا چه طور بگم بد دلی و ... ...

این یارو کلا علائم دیوونگی داره بشدت شکاک و بد دله مامانم میگه یه بار ب پسرعموش سلام داده میخاسته اونو بکشه، تو خواب خیلی دندوناشو میکوبه به هم ... از خواب میپره ،،، همیشه ترس داره

پدرشم گور ب گور شد همش میگه کاش منم گور ب گور بشم

این یارو کلا علائم دیوونگی داره بشدت شکاک و بد دله مامانم میگه یه بار ب پسرعموش سلام داده میخاسته او ...

تحملش کن فعلا ببین خدا کجا بزنه پس کلش که دیگه یاد بگیره بی احترامی نباشه ولی متاسفانه همین مردهای مریض هستن که دختران افسرده رو تحویل جامعه میدن 

زیاد باهاش بحث نکن کاراشم به کتفت نباشه

اخه چقدر ظلم....

ببین همیشه از داداش و خواهراش ک از خودش کوچیکیترن خیلی انگار میترسه هرچی اونا بگه انجام میده

دو روز دیگه زنگ بزنه داداش عوضیش بگه بیا تو ماه رمضونم باشه مارو میبره الان فقط گوه میخوره برای ما

۲۵

خدا صبر بده بهت میدونم از بچگی دیدی من شوهر خالم اینطور بود یه روز تصادف کرد و به درک واصل شد الان واقعا خالم نفس میکشه دختر خالم رو میزد به خاطر نیم نمره به خالم میگفت تو همش با یکی هستی خدا بلائی به سرش آورد که تا ابد مایه خوشحالیه