2777
2789
عنوان

پدر نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 25 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تحملش کن فعلا ببین خدا کجا بزنه پس کلش که دیگه یاد بگیره بی احترامی نباشه ولی متاسفانه همین مردهای م ...

با این حجم از بدی نمازم میخونه

امشب انقدددددر حالم بد بود و غصه خوردم ک حد نداره گفتم واگذارت کردم ب خدا خودش جوابتو بده

کاش ازدواج کنی یا مستقل بشی 

ازدواجم بکنم مامانمو برمیداره میبره روستاشون پیش ننه گور به گوری و عفریته و خواهرای پدرسوخته‌ش مامانمم فقط از اول ازل گفته چشم.....

منتظرم ازمون وکالتمو بدم فقط تنها امیدم اینه....

بخدا افسردگی حادم دارم ولی خودمو باید جمع کنم

خدا صبر بده بهت میدونم از بچگی دیدی من شوهر خالم اینطور بود یه روز تصادف کرد و به درک واصل شد الان و ...

اخه ما از این شانسا نداریم مامانم ۳۰ساله میکشه و من ۲۵

بخدا به امام حسین من تک تک لحظات عمرم با ترس بود ترس اینکه نکنه مامانم طوریش بشه نکنه نکنه نکنه۰😭😭😭

اخه ما از این شانسا نداریم مامانم ۳۰ساله میکشه و من ۲۵ بخدا به امام حسین من تک تک لحظات عمرم با ترس ...

خاله من 28 سالش بود ازدواج کرد الان 52 سالشه دخترم دانشجوی دندانپزشکیه  ولی 43 سالش بود شوهرش مرد

اینو گفتم که بدونی دختر خالم باهام حرف میزد میگفت بابام مامانمو میزنه یه سری وسط دعواها  زنگ زده بود اورژانس اومده بودن اونم از خجالت دختر خالم در اومده بود 

موقعی که مرد هر دوتاشون انگار نه انگار خدا خوب به سرش آورد 

فقط تمرکز رو بذار رو درست و دقت کن رو زندگیت از هیچی نترس درست میشه

ببین الان ک فکر میکنم مامانمم مشکل داره چرا یه بار واسه زندگیش تلاش نکرد و اینا کوبیدن فقط تو سرش و گفت چشم چشم چشم

من قید تهران و وکیل شدن تو تهرانو زدم بخاطر خانم برگشتم این خراب شده اما اون بخاطر خودش بخاطر من حاضر نیست یه قدم برداره