2777
2789
عنوان

آل استار

120 بازدید | 5 پست

بچه ها سلام،دیشب آل استار مشکلی خریدم ۱۸۰ الان احساس میکنم انگشت شصت پام با کفش برخورد داره.چون دیشب یکم عجله ای شد بخاطر همون خیلی دقت نکردم.به نظرتون برم عوض کنم یا جا باز میکنه؟و اینکه پا کردنش هم برام سخته .هی باید بند هاش رو شل کنم!.عادیه چون تا حالا کفش ساق بلند نداشتم؟یا اندازم نیست؟؟؟تو پام خوب به نظر میاد ولی همین برخورد انگشتم باهاش یکم نگرانم می‌کنه که کوچیک نباشه.همچین تجربه ای داشتین؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

کوچیکه

پس میرم یه ساز بزرگتر میگیرم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه اذیت میکنه برو عوض کن تا مغازه ها نبستن ولی کتونی ساق دار کلا همینه پوشیدنش باید اول بنداشو شل ...

واسه بند هاش مشکلی ندارم.انگشت شصتم برخورد می‌کنه به کفش بخاطر اون پرسیدم 

واسه بند هاش مشکلی ندارم.انگشت شصتم برخورد می‌کنه به کفش بخاطر اون پرسیدم 

برو یه سایز بزرگ‌تر بپوش اگه خوب بود بزرگه رو بردار چون ال استار پارچه هست جا باز کنه از ریخت میوفته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز