2777
2789

بیاید بگید از دستش چیکار کنم خدارو شکر الان دوماهه نیست آرامش روان دارم مثلن یکی از رفتاراش اینه که هر وقت میخوای بری حمام همش میگه کم آب بریز یا رو چیزای الکی خیلی حساس الان دوماه نیستش رفته شهرستان از خواهرم مراقبت کنه زنگ میزنه مثلن میگه درو رو خواهرات قفل کن نرن بیرون بش میگم بابا تو خودت نتونستی اونجا نگهشون داری  من چجوری از پسشون بربیام  منم صب تا شب میرم سرکار با اعصاب خراب میام خونه اونجا سر کار یجور اذیتم خونه هم میام خواهرام نه شامی نه ناهاری نه ظرفا رو شستن  منم مجبور میشم خودم بشورم خونه الان انگار با غ وحش انقد بهم ریختش خواهرامم حرف گوش نمیدن بچه هم نیستن یکیشو ن ۲۱ یکی دیگه ۱۵ باز اون کوچیکه یه شام و ناهاری درست میکنه گاهی ولی بزرگه دست به سیاه سفید نمیزنه حتی اگه از گرسنگی بمیره چیزی درست نمیکنه هر روزم بیرونن کیلیدو  قائم کردم باز متوجه شدم یه کلید دیگه داره مامانم هر روز زنگ میزنه اعصاب منو خراب میکنه اگه بلایی سرشون بیاد مطمئنم یقه منو میگیره مامانم زنگ میزنه مگه نگفتم کیلیدو قائم کن چرا اینا بیرونن بزار بیام اونجا برات دارم یا خیلی چیزای دیگه زنگ میزنه اعصابمو خراب میکنه اینم بگم مامانم کلن مشکل روحی داره آخه رفتاراش اصلن نرمال نیست مثلن اون روز یه کارت ماله یه تاریخی بود گم کرده بودم حواسم نبود دم دقه زنگ میزد به طرف پیام دادی فلان فلان بشی چرا حواست نبود چرا اینجوری حالا چیز خیلی مهمیم نبود میشد به طرف زنگ زد یبار دیگه بگیرمش ولی این ول کن نبود یا برا شارژ ساختمان دم و دقه زنگ میزد شارژ و دادی منم میگفتم هر وقت دیدمش بش میدم اون میگفت نه برو بش بده یعنی روی چیزای مسخره ای حساسه که اصلن نمیشه گفت حتی یه خواستگارم نمیاد برام که راحت شم از این خانواده خسته شدم دیگه از اینکه برا کسی مهم نیستم تروخدا یه راه حلی بهم بگید

فقط میدونم همه چیز رو میشه بدست آورد اما پدر و مادر اگر رفتن دیگه هیچ وقت نمیشه بدستشون آورد قدر مادرتون رو بدونید 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر و مادر ها در هر حالی دلواپس بچه هاش ن هستند تا خودت مادر نشی اینو حس نمی کنی

مادر من نمی‌فهمه به جای اینکه اون دوتا رو تهدید کنه منو تهدید می‌کنه میگه نزار برن بیرون میلم اونجا چیکارت میکنم اگه با اونا اینجوری رفتار کنه دیگه از اینا کارا نمیکنن مشکل اینجاست اعصاب و روان منو بهم ریخته منم آدم خونسردیم هیچی نمیگم ولی اون خواهرام عصبین اگه چیزی بشون بگه جوابشو میدن بخاطر همین این وسط همچیو میندازه گردن من که اگه بلایی سرشون اومد گردن منو بگیره 

مگ ابجیات ادم نیستن ک زندانیشون کنی😕

هر روز بیرونن هر روز  بزاریشون صبح تا شب بیرون همش در حال دعوا تو اکیپای  بد تازه اون یکی خواهرم بم گفت که اون یکی دیروز دوتا پسر رو آورده خونه براشون تتو زده خوب اگه بلایی سرشون می‌آورد کی باید جواب میداد من بودم که چرا کلید رو ازشون نگرفتم 

مادر من نمی‌فهمه به جای اینکه اون دوتا رو تهدید کنه منو تهدید می‌کنه میگه نزار برن بیرون میلم اونجا ...

انشانه مشکلی پیش نمیاد ولی مادر تون بعنوان بزرگتر روی شما حساب دیگه ایبازکرده که این موضوع خیلی خوشحالی دا ه نه ناراحتی

کاربر آقا
انشانه مشکلی پیش نمیاد ولی مادر تون بعنوان بزرگتر روی شما حساب دیگه ایبازکرده که این موضوع خیلی خوشح ...

نه حساب باز نمیکنه عزیزم اصلن منو قبول نداره تو هر چیزی من نظر بدم اصلن قبولم نداره فقط دیوار از من کوتاه تر پیدا نکرده که اگه اونا چیزشون بشه  مقصر پیدا کنه من اخلاقشو میدونم 

نه حساب باز نمیکنه عزیزم اصلن منو قبول نداره تو هر چیزی من نظر بدم اصلن قبولم نداره فقط دیوار از من ...

چقدر بدبین هستید مگه میشه مادری بچه خودش رو قبول نداشته باشه یه کم باید انصاف داشت 

کاربر آقا

برو کلاس یوگا....اعصابت ب هم ریخته شده ...تحملت پایینه مسایلو بزرگ میکنی راه حل نمیتونی واسشون پیدا کنی...اول خوتسردی و آرامش داشته باش بعدم از راه دوستی با خواهرات وارد شو...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم