2777
2789
عنوان

نماز خوندن بعد از پاک نشدن زایمان

824 بازدید | 7 پست

الان حدود یکماهه زایمان کردم ولی هنور لکه بینی دارم و بعضی اوقات خون میاد کامل. برا نمازام باید چیکار کنم . لطفا هر کی درست میدونه جواب بده.

نمیتونی نماز بخونی دیگه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نماز که باید خوند فقط یه اصولی داره که باید انجام بدی قبل نماز مثلا اگه لکه بینی کم هست فقط واسه هرنماز یه وضو لازمه و فکرکنم توی یه روز یه بار غسل. ولی روزایی که بیشتره باز غسل بیشتر لازمه زنگ بزنی دفتر سوال کنی دقیق بهت میگن

بستگی به میزان خونی که خارج میشه و مرجع تقلیدت داره

نمازت و باید بخونی .تو سه حالت داری استحاظه قلیله ،متوسطه و کثیره 

اگه قلیله باشه یعنی اگر پنبه ای رو کمی داخل واژن بذاری خون اونقدر میاد که پنبه فقط رنگ مبگیره و خون درون نفوذ نمیکنه باید برای هر نماز یک وضو بگیری (البته نظر مراجع فرق داره) وای غسل دیگه نداره

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن

ولی استحاظه کثیره یعنی خون از پنبه عبور میکنه که اینجا دبکه غسل داره 

ولی تاکید میکنم حتما زنگ بزن بپرس خیلی دقیق راهنماییت میکنن 

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن

تا ۱۰ روز نفاس بعد اون استحاضه، استحاضه سه نوعه: اگر فقط در حد لکه هست میشه قلیله که باید موقع نماز دستمال خونی رو خارج کنی و برای هر نماز وضو بگیری در روز میشه ۵ بار وضو. اگر مقدارش از لکه زیاده و یه جوری مثل پریود خیلی سبکه میشه متوسطه که باید قبل نماز صبح غسل کنی، دستمال دو عوض کنی و بعد برای نماز صبح وضو بگیری و بعد هم برای هر نماز وضو بگیری، اگرمثل پریودیه میشه کثیره که باید سه بار در طول دوز غسل کنی و دستمال رو عوض کنی یکی برا نمازصبح یکی نماز ظهرو عصرویکی هم برا نماز مغرب وعشاء.