2777
2789
عنوان

کیا ماهواره دارن بچه هم دارن؟

3180 بازدید | 82 پست
پسرم چهار سالشه دیگه میخوام ماهواره رو جمعش کنم . با اینکه فقط شبکه های خبری و جم رو دارم و چیز بدی نمیبنیم ولی باز حس میکن روش تاثیر گذاشته. دیروز یه دختر بچه رو تو پارک دیده میگه میخوام باهاش ازدباج کنم!!! در صورتی که ما اصلا از این حرفها به بچه نمیزنیم حالا مشکلم اینه من از مجردی شاید پونزده ساله ماهواره داریم و اصلا تی وی نیمیبینیم . شما که شرایط منو دارین چیکار میکنین؟ درسته جمع کردن ماهواره؟ گاهی از دستشون در میره بالاخره حرفی صحنه ای هرچند کم و بی اهمیت
به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومم جمعش کن اثر بد روی بچه داره نمیتونی هم جلو روش رو بگیری
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
مخصوصا واسه پسرا بلوغ زود رس میاره اگه بدونی من از مادرای دوستای پسرم چیا که از این ماهواره نفهمیدم
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
منم دیدم بچه داداشم یه کارایی میکنه ـ ـ ـ البته شما رعایت میکنین ظاهرا ـ ـ ولی اونا جلوی بچه راحت می دیدن ـ ـ ـ نظر منم اگه بخوای خوب نیس وقتی بچه ادم داشته باشه ـ ـ بچه ها خیلی تیزن ـ ـ ـ حیف روح لطیفشونه که درگیر بشن به این زودی