2777
2789

مامانم مبگ اومد روبوسی کنه روتو برنگردون ولی نمیتونم

مجردم ۲۲ سالمه

بابام اعتیاد داشته از اول ولی غیر لز اون تن پرست و خودخواه.هیچ وقققت کار نکرده روزایی که من کار میکردم خرجی دراد و گشنگی میکشیدیم بابام صب تا صب خواب بود

یه ادم دروغگو پست که تمام فامیل ازش رو برمیگردونن و باعث شده تاحالا یه خلستگارم نداشته باشم

ازاونور مثل حیوون زندکی میکنه صب تا شب تو اتاقش خوابه پا نیشه تو حمون سرپا دسشویی میکنه باز میخوابه

اتاقش بوی تعفن میده هزچی میشوریم میسابیم باز انگازر نه انگار

ادمی که کاری کرد من انقددد حزص بخورم یه مدت کارم به بستری تد بیمازستان روانی داشت میکشید

الانم اتقد ازش متتفرم جلوی خودش فوشش میدم

احه من چجوری رو برنگردونم ازش؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکس نباید مجبورت کنه کاری رو کنی که اذیت میشی

هروقت دلت سوخت خودتو یه نیشگون بگیر تا به خودت بیای

الان خیلیا میان از احترام به پدر و فرصت بهش بده و پدرته و فلان صحبت میکنن چون درکت نمیکنن، ولی من میفهممت یه جورایی مثل همیم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
منم حذفش کردم ولی همش جلو چشممه تو خونه

منم بابام رو حذف کردم فقط کمتر باهاشون حرف میزنم و بهشون محبت زیاد از حد لیاقتشون نمیکنم. هر وقت میبینم تو پذیرایی یا  اتاق هس تو محیط دیگه ای میرم که قیافه اونو نبینم

منم یه پدر معتاد و بداخلاق دارم ۱ساله بی دلیل ازم قهره و صدای همو نشنیدیم من یه شهر دور ازدواج کردم ۲هزار کیلومتر ازشون دورم گاهی وقتا پدرو دخترا رو که میبینم دلم میگیره اشکم در میاد من که کاری باهاش نکردم نمیدونم چرا حتی محبتشم ازم دریغ کرد

پدرته، کافرهم که باشه،  توصیه شده حرمت نگه دارید. 

حس انزجار داری، درست. به شیطون لعنت بفرست و بهش تبریک بگو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401