2777
2789
عنوان

چیکار کنم

61 بازدید | 5 پست

۲ماهه اشنا شدیم اما ترس دارم از روزی ک نباشه بهش گفتم گف قرار بر این نبودع ک جایی برم و نمیرم اما اگ تو میخای برو اگ میترسی قشنگ اینو گف(منم گفتم میترسی بروووو
عشق بچه بازی ک نیس
دوری داره دلهره داره ترس داره
همه چی داره
روزای خوب داره عشق بازی داره س*س داره
شادی داره
عشق دل شیر میخاد بفهم
کسایی ک میترسن همون بهتر عاشق نشن....)من ترسبدم خیلیم ترسیدم نمیدونم این عشقه با هوسه اما بد دارع اذیتم میکنه ۲پهلو حرف زدنش

از هرچی بترسی سرت میاد من ترسیدم همین حس شما رو داشتم و سرم اومد 

ببین پسرا از اینکه بفهمن یه دختر وابستشون شده میترسن و میرن پس خودتو جوری نشون بده که اگر رفت برات مهم نیست حتی اگر مهم باشه

از هرچی بترسی سرت میاد من ترسیدم همین حس شما رو داشتم و سرم اومد  ببین پسرا از اینکه بفهمن یه ...

از دیشب جوابشو ندادم اما نمیدونم دیگ‌چیکار کنم تمومش کنم یا ن اما کنارش حالم خوب بود جا اینکه ب من بگ کنارت هستم میگ اگ شک داری برو 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از هرچی بترسی سرت میاد من ترسیدم همین حس شما رو داشتم و سرم اومد  ببین پسرا از اینکه بفهمن یه ...

من فقط خاستم اگ علاقه ش از رو هوسه برع اما جواب درستی نداد بهم ترسیدم

از دیشب جوابشو ندادم اما نمیدونم دیگ‌چیکار کنم تمومش کنم یا ن اما کنارش حالم خوب بود جا اینکه ب من ب ...

نمیتونم بهتون بگم بمون یا برو 

فقط اگر میخوای بمونی مثل قبل رفتار کن و اگر قبلا اهل خوشگذرونی نبودی الان برو خوشگذرونی یا تنها یا با دوستات که بفهمه بهش وابسته نیسی 

ورزش کن 

با دوستات برو بیرون

وقتی زنگ میزنه شاد و سر زنده باش 

اینجوری میشه که اون ترس از دست دادنتو داره نه تو

و اگر تو بدوی طرفش اون فرار میکنه