2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاغلن عزیز معلمن

دیگه بدتر .....با پول خودش بخره منت نکشه ...والا من نمیفمم گلم زنا کار میکنن خوب با پول خودشان لباس و کفش بخرن ..مردها گناه نکردن که با این حجم فشار گرانی ...بخدا همه کشوزها زن و مرد با هم از ۱۵ سالگی کار میکنند تو همه چی مشترگن حتی گاهی برای رستوران رفتن هم زن سهم خودشو میده اینطوری که زناشون عزت دارن ......من زندگی کردم کامل خبر دارم ....همه چی حساب و کتاب داره 

وا خودتدشاغلی با پول خودت بخر گلم ....نکنه شما هم از این زنایی هستی که پول خودت جمع میکنی و همه چی ا ...

دیگه فقط تو یه سال مانتو و کفشو و همه چیتو خودت بخری چرا شوهر کردم پس یک بعدم من نازشو بکشم براش زحمت بکشم بعد خرج خواهر و مادر احمقش کنه

اره دیگه زنای شاغل بیشتر این دردسرو دارن که شوهر پول نمیده دیگه 

آخه مثلا پول میخوایم چیکار😁😁😁

من به شخصه درآمدم خیلی بیشتر از شوهرم اصلا خنده دار بخوام از اون پول بگیرم 

بعد هم شوهرم تو این گرونی خرج و مخارج خونه رو میده دیگه واقعا هزینه های زندگی بالاست 

البته یه جورایی پول هر دوتامون تهش تو زندگی نه من جایی جز خونه و زندگی خرج می کنم نه اون 

من هم پس اندازم رو باهاش خونه و ماشین میخرم البته به نام خودم ولی دیگه برای زندگیمون هست 

اون ماشین زیر پای شوهرم هم هست 

اون خونه هم واسه پسرم گذاشتم 

دیگه فقط تو یه سال مانتو و کفشو و همه چیتو خودت بخری چرا شوهر کردم پس یک بعدم من نازشو بکشم براش زحم ...

نه گلم ......اشتباه ما زنای ایرانی همینه .......شوهر کردی واسه ارامش تشکیل خانواده ...شما که تحصیل کرده ای چرا مثل زنای روستایی صحبت میکنی ؟؟؟؟ ما ها انسان بالغیم چرا باید واسه ی کفش مانتو خودمان حقیر کنیم ...شوهرت خرج زندگی میده .....الان پول خودت چیکار مبکنی؟؟؟؟؟ والا خیلی زنا خرج خونه هم میدن 

آخه مثلا پول میخوایم چیکار😁😁😁 من به شخصه درآمدم خیلی بیشتر از شوهرم اصلا خنده دار بخوام از اون پ ...

خوب اره بعضیا مثل شما دیگه از شوهر پول نمیخوان ولی خوب باز بعضیا از شوهرشونم پول میخوان من خودم شاغل نیستم ولی اگه شغل داشتم زیاد اهمیت نیمدادم کمک شوهرم میکردم

نه گلم ......اشتباه ما زنای ایرانی همینه .......شوهر کردی واسه ارامش تشکیل خانواده ...شما که تحصیل ک ...

ببین حرفی که شما میزنی درستع ولی استارتر بیشتر از این ناراحته که شوهرش پول به ایشون نمیده ولی به خانوادش میده شما هم باشی ناراحت میشی 

دیگه فقط تو یه سال مانتو و کفشو و همه چیتو خودت بخری چرا شوهر کردم پس یک بعدم من نازشو بکشم براش زحم ...

این که خرج مادر وو خواهرش می کنه خیلی بد 

ولی واقعا برای خرید مانتو و شلوار ازدواج کردی ؟؟؟؟؟! 

هدفت از ازدواج آنقدر سطح پایین بوده