2777
2789
نه عزیزم اونم دردسرای خودشو داره چندبار فقط به خاطر تینک معلمای خانوم مرداشون اقتدار ندارن بحث کردیم

چه دردسری گلم ......هم عزت و احترام دارن هم دستشان تو جیب خودشان ....زنای ما تنبل تشریف دارن وگرنه هر انسانی بایر خرج خودش دربیاره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خودت باید کار کنی چرا زنای ما مثل عصر حجر هستن هم هم مهریه هم شوهر خرج بده 😎😎😎😂😂😂😂😂🙂ه ...

با وجود بچه چطور شاغل باشیم ؟؟ من خودم قبل بچه ۱۳ سال سابقع کار داشتم ولی بعد بچه نتونستم برم دیگه 

خب ایشون که نوکری خواهر مادرشو میکنه زن میخواست چیکار؟دور هم بودن دیگه...یکی هم این وسط ناراحت نمیشد

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
شاغلم عزیزم اواز دهل شنیدن از دور خوش است

وا خودتدشاغلی با پول خودت بخر گلم ....نکنه شما هم از این زنایی هستی که پول خودت جمع میکنی و همه چی از شوهر میگیری ....یعنی نمیتوانی واسه خودت کفش بخری ؟؟؟؟

نه عزیزم اونم دردسرای خودشو داره چندبار فقط به خاطر تینک معلمای خانوم مرداشون اقتدار ندارن بحث کردیم

شاغلی دیگه برای چی از همسرت پول می گیری 

من پونزده سال ازدواج کردم با عقد شونزده سال میشه 

خیلی یادم نمیاد پول از شوهرم گرفته باشم 

اصلا بهش نمیگم پول بده که بدونم میده یا نه 

البته شوهر من برای مادر و خواهر خرج نمی کنه 

نه چون معلمم حقوق دارم یه قرون برام خرج نمیکن هیچ ازم پولم میگیره

معلمی عزیزم بیکار بودی ازدواج کردی.من چون خانواده نزاشتن درس بخونم ازدواج کردم.شما الان باید از محل کار برمیگردی راحت لم بدی و بخوری بخوابی دستت تو جیب خودته.چرا خودتو گرفتار بشور بساب خدمت رسانی به شوهرو ادامه نسل کردی درک نمیکنم

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰