2821
2789
این که خرج مادر وو خواهرش می کنه خیلی بد  ولی واقعا برای خرید مانتو و شلوار ازدواج کردی ؟؟؟؟؟! ...

چرا خیلی بده مگه خرج دشمن کرده 

منم مرد بودم پول داشتم برا خواهر و مادرم خرج میکردم 

وقتی زن سره کار میره و حقوقشون خرج خودش میکنه 

دیگه انتظار نداشته باشه شوهرش پول لباساشو بده 

آدم شاغل پس پولاشو خرج لباساشم نکنه چیکار میکنه ...؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه این برام مهم نیس صدتا بهترینشو خودم میگیرم ولی اینک بههش گفتم پول بده گفت ندارم بعد برا خونوادش د ...

حتما دیده خواهرش دستش خالیه گفته گنا داره اون واجب تره 

باز تو حقوق داری خودت میخری

ممنون عزیزم از همدردیت

خواهش میکنم بلخره هرکسی یه مشکلی داره مشکل شمام الان اینه شاید کسی درک نکنه تا توی شرایطتت نباشه اما همه ی اینا به کنار یکم به فکر خودت باش آنقدر حرص نخور چون فقط به خودت آسیب میزنی قدر خودتو بدون ایشالا درست میشه 

چرا خیلی بده مگه خرج دشمن کرده  منم مرد بودم پول داشتم برا خواهر و مادرم خرج میکردم  وقت ...

نه برای دشمن خرج نکرده 

ولی اولویت زن و زندگی خانواده خودم هست 

استارتر از شوهرش پول خواسته گفته ندارم بعد رفته به مادر و خواهرش داده این خداییش خیلی رو مخه 

من هم خونه رو تمیز کنم هم بهش پول بدم هم بهم پول نده

ازدواج یعنی شراکت دیگه ما زنای ایرانی خودمان کردیم در حد یک برده ........کار کنیم سرویس بدهیم و مهریه بگیریم و پول هم بگیریم ......ازدواج سالم یعنی دو طرف با هم کار کنند خرج نصف نصف و تو کار خونه هم با هم کار کنند 

من هم خونه رو تمیز کنم هم بهش پول بدم هم بهم پول نده

طرز فکرشان گلم قدیمی خیلی ..شما جوانی و تحصیلکرده ....مگه قرار ما ازدواج کردیم در ازای خدمات پول بگیریم .....یعنی بدن و روح خودمان میفروشیم ..‌‌‌‌‌‌نگاه عربای جاهل اینطوری بوده  

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز