2777
2789
عنوان

آه خواستگار

421 بازدید | 16 پست

آقا من چند وقت پیش یه خواستگار داشتم. شرایطش متوسط بود ولی قیافش یه جوری بود انگار چهل، چهل و پنج سالشه. سن واقعیش ۳۷ بود ولی خیلی پیرتر نشون میداد. (خودم ۲۹ سالمه). گذشته از اینا این اصلا به دل من ننشست. یعنی حتی یه ذره‌م ازش خوشم نیومد که بگم شاید بعدا بهتر میشه وضعم. من اینو کاملا محترمانه ردش کردم. چون دیدم واقعا نمی‌تونم با کسی که ازش خوشم نمیاد ازدواج کنم. بعد همین دو روز پیش یه خواستگار دیگه برام اومد؛ پسره قیافش ماه، سنش ۳۰، وضع مالیش و اینا به شدت اوکی اما دوتا ایراد بزرگ داشت یکی اینکه شل بود، یکیم اینکه حنجره‌ش مشکل داشت. صداش خیلی ترسناک بود. با اینکه بابام درجا ردشون کرد اما خیلی ناراحت شدم. با خودم میگم شاید آه اون خواستگار قبلیه گرفته منو. 

خوشبخت‌ترینم چون دوباره برگشتم به آغوش رفیق قدیمیم خدا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا،منم از این فکرا می کردم ولی مگه سرنوشت آدم الکیه

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

هستن شوهرای خوش صدایی که زناشون ارزو دارن کاش با لال ازدواج میکردن نصیب این آدم نمی‌شدن،عیب نزار رو بنده های خدایی که هیچیشون دست خودشون نیست 

کاربری دست دو نفره👥💙
هستن شورای خوش صدایی که زناشون ارزو دارن کاش با لال ازدواج میکردن نصیب این آدم نمی‌شدن،عی نزار رو بن ...

عیب نمیزارم عزیزم، این پسره حنجره‌شو عمل کرده بود بازم درست نشده بود. اصلا صداش انقدر نخراشیده و خفه بود که متوجه نمیشدی چی میگه. 

خوشبخت‌ترینم چون دوباره برگشتم به آغوش رفیق قدیمیم خدا.
عیب نمیزارم عزیزم، این پسره حنجره‌شو عمل کرده بود بازم درست نشده بود. اصلا صداش انقدر نخراشیده و خفه ...

عجله نکن واسه ازدواج بزار ی مورد مناسب تر حتما میاد سر راهت مخصوصا اگه شاغل باشی بیشتر گزینه هات بهترم میشه