2777
2789
عنوان

چرا حقوق معلما رو نمی ریزند

| مشاهده متن کامل بحث + 4660 بازدید | 194 پست
دقیقامعلوم نیست منظورشون ارعلی الحساب چی هست؟آخه حقوق دیگه علی الحساب داره؟قراربود اضافه کاریاروهم ب ...

علی الحساب یعنی فعلا یه پولی رو بین همه تقسیم کنند تا بقیش برو جز دیون البته اضافه کار رو حتما میدند این ماجراها برا معوقات رتبه بندی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شوهرم با ۱۷ سال سابقه زدن رتبه ۴ بعد چند روز لغو کردن زدن براش ۳ 

برا رتبه ۴ باید ۲۰ سال سابقه داشته باشی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا رتبه ۴ باید ۲۰ سال سابقه داشته باشی

ن ۱۵ به بالا میتونه ۴ بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چند دادن  با چند سال سابقه

باسه سال سابقه رتبه۳دادن 

همکاربوده علنی گفته من اعتقادی به مسائل دینی ندارم ارزشهای اسلامی بهش دادن۱۲۰😄😄😄

همکاردیگه ای داریم حافظ قرآن ومحجبه وکاملامقید ۹۳گرفته

باسه سال سابقه رتبه۳دادن  همکاربوده علنی گفته من اعتقادی به مسائل دینی ندارم ارزشهای اسلامی به ...

خیلی خوب دادن والا بهت 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
چجوری با این شرایط حقوقی کار می‌کنید واقعن 

کار معلمی بیشترش عشق هست ن مزایا

کار معلمی بیشترش عشق هست ن مزایا

دقیقامن عاشق کارم هستم خداروشکرمی کنم که معلم هستم شعارنیست اصلا ولی متاسفانه بااین کاراشون باعث میشن خیلیاانگیزه شون روبرای کاربهتر ازدست بدن

جالبه چقدر تو نی نی سایت خودشونو میکشن معلم بشن واقعن ارزش نداره با این وضعیت حقوق دادشون که ارزش پو ...

اره بابا معلمی به درد نمیخوره 

بعصیا فکر میکنن معلما مفت مجانی حقوق میگیرن 

🐈‍⬛❤️🐾