2777
2789
عنوان

نمیخام حامله باشم😭

337 بازدید | 10 پست

اگه قرص ال دی بعد از مدتها بخوری همون شبی ک خوردی همون شبم اثر میکنه؟؟

بعد یک سال شروع کردم خوردن همون شب اولم رابطه داشتم هنوز خونریزی بعد زایمانم قطع نشده 

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی خونریزت قطع نمیشه نه حامله هستی نه میتونی رابطه داشته باشی

وای قربونت مطمئنی

خونریزیخ در حد لکه بینی یه الان میخوام قرصو قطع کنم ک پریود شم عب نداره

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
چند وقته زایمان کردی؟ شب اوله زایمانت رابطه داشینن؟

شب اول نه خواهز

پنجا روزه زایمان کردم 

چند وقته زایمان کردی؟ ال دی روی شیر تاثیر داره تا ۶ ماهگی نباید مصرف کرد کلا هر روشی شرو کردی ی هف ...

وقتی شوهرت زبون نفهم باشه اونوقت چی

نه نترس وقتي خونربزي داري نميشي ولي سه ماه از بارداريت گذشت خيلي احتياط كن چون رحمت امادگي داره  ...

دعا کن نباشم 😭😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز