2789
عنوان

درس بزرگ زندگیم

184 بازدید | 15 پست

خواهر شوهرم خیلی گرم میشدم مینشستم خوش و بش و گررررم پچ پچ 

بی خبر از انکه این هر چی بهش میگم پشت سرم به بد ترین نحو میگشون و باعث خیلی از مشکلات و بی حرمتی ها بین من و خانواده شوهرم میشد 

الان باهاش خیلی رسمی و سرد شدم.از دور ک میبینمش رفتارش یکم نرمال نیست یکم خنگه انگار !

براش ناراحتم ! 

البته  برای خودم بیشتر!  ک‌چرا متوحه نشدم و هر کسی رو محرم رازم کردم چرا از این ادم باید آسیب ببینم چرا دوسال گذشت و الان متوجه شدم یه ور هم خوشحالم که مشکل کارمو پیدا کردم و آرامش و حرمتم برگشت سر جاش 

بماند به یادگار از عید ۱۴۰۲

💖

چقد شبیه منو جاریم 

از دور خنگ میزد بعد رف حرفای بدی از پشت سرم ب خانواده شوهرم زد الان ی ساله باهم قهریم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا مثل من و جاریم . اون ولی باهوش حیوون نقشه داشت کاری کنه انگشت نما شم من خودم زندگیم داغونه ها ...

خدا هدایتشون کنه این ادمای بد جنس رو 

من خیلی حس سبک و خوبی دارم 

احترامم برگشته مثل روزای اول شدم 

چرا دوسال ندونستم این دختر دلیل تمام مشکلاتمه

💖
خدا هدایتشون کنه این ادمای بد جنس رو  من خیلی حس سبک و خوبی دارم  احترامم برگشته مثل روز ...

دقیقا باز خداروشکر فهمیدیم. برات خوشحال شدم تاپیک آخرم بخون ولی اوضاع من خیلی بده

چقد شبیه منو جاریم  از دور خنگ میزد بعد رف حرفای بدی از پشت سرم ب خانواده شوهرم زد الان ی ساله ...

این واقعا خنگه 

الان نگاش میکنم بلللند بلننند حرف میزنه 

هههررررچیزی رو هم تو جمع میگه 

اصلا فکر نمیکنه و میگه 

بهشم‌تذکر بدن میگه : عیبش چیه بذار بگم 

اصلا برای هیچ عملیش فکر نمیکنه و از همه ایراد میگیره جالب اینه خودش منبا ایراده! 

💖
این واقعا خنگه  الان نگاش میکنم بلللند بلننند حرف میزنه  هههررررچیزی رو هم تو جمع میگه&n ...

وای دقیقاااااا خوصوصیات جاریمه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
احسنت و شکر خدا که فهمیدی ، کلا با هر دوستی حرف میزنی باید بدونی یکروز ممکنه دشمنت بشه و الان نباید ...

نه راز های خیلی سختم رو بهش نمیگفتم ولی مثلا راجع به رابطه جنسیمون میگفتم پشت سرم میگفتش ! اونم توجمع

یا راجع به باباش میگفتم یکم خجالت میکشم  ازش یا چیزای خیلی راحت و خودمونی رو به بد ترین نحو تعریف میکرد

این اواخر دیگه چون اغراق میکرد همراه با دروغ اوضاعم‌ رو خیلی بهم ریخته بود 

💖