mami_hosein مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 614 عنوان بوی خیانت😓 745 بازدید | 30 پست سلام هرکی بلده لطفا راهنمایی کنهرفتم توی فضای دوم گوشی شوهرم پسورد میخواست بهش میگم چیه پسووردش میگه من نمبدونم اینو از کجا اوردی چه برسه به پسووردش😐هرچی میزنم باز نمیشه سلامتی اقا امام زمان صلوات😍 1401/12/29 | 05:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami_hosein مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 614 منتظرم صب شه برم تعمیرات موبایل نشون بدم ببینم جریان چیهولی اگر چیزی بود چه غلطی کنم اخهنه میتونم بمونم نهمیتونم برم سلامتی اقا امام زمان صلوات😍
دلشکسته۲۴ عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 1719 فضای دوم دقیقا کجاست دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
mami_hosein مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 614 فصایی دوم چیه؟ بعضی از گوشی ها دوتا فضا داره یکی اصلی که میبینیم یکی هم مخفیه میشه کلی برنامه نصب کرد گالری و تماس و همه چیبه جور قابلیت بعضی از گوشیهاست سلامتی اقا امام زمان صلوات😍
دلشکسته۲۴ عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 1719 بعضی از گوشی ها دوتا فضا داره یکی اصلی که میبینیم یکی هم مخفیه میشه کلی برنامه نصب کرد گالری و تماس ... خب کجاست میشه بگی دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
میجااان عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 654 منظورتون فضای ابری یا آی کلاود هست؟ شاید واقعا نمیدونه بنده خدا با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️
دوست،دارم_ عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 8329 بعضی از گوشی ها دوتا فضا داره یکی اصلی که میبینیم یکی هم مخفیه میشه کلی برنامه نصب کرد گالری و تماس ... با ورکن بار اولمه میشنوم . چقدر زرنگی تو دختر
mami_hosein مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 614 فضای دوم دقیقا کجاست یه جورایی میشه گفت دوتا گوشی در قالب یه گوشی سلامتی اقا امام زمان صلوات😍
mami_hosein مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 614 منظورتون فضای ابری یا آی کلاود هست؟ شاید واقعا نمیدونه بنده خدا نه اون فضای ابری جداست که واقعا نمیدونم چیه فضای دوم سرچ کنین برا بعضی ها میادبیشتر انگار شیائومی داره سلامتی اقا امام زمان صلوات😍
خوشحالhappy عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 1740 خب کجاست میشه بگی بزنین تو نت کاملا توضیحش هست حتی یه آقایی تو یه ویدیو توضیح میداد
mami_hosein مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 614 با ورکن بار اولمه میشنوم . چقدر زرنگی تو دختر کاش نبودم😥 سلامتی اقا امام زمان صلوات😍
خوشحالhappy عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 1740 نه اون فضای ابری جداست که واقعا نمیدونم چیه فضای دوم سرچ کنین برا بعضی ها میاد بیشتر انگار ش ... اره فکر کنم فقط شیائومی داره