2777
2789
عنوان

بوی خیانت😓

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اون فضای ابری جداست که واقعا نمیدونم چیه  فضای دوم سرچ کنین برا بعضی ها میاد بیشتر انگار ش ...

من گوشیم آیفونه نمیدونستم گوشیای دیگه همچین چیزی دارن سرچ میکنم ببینم چیه جریانش 

گوشیا هم شده مسبب خیلی چیزا واقعا چه بد شده

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 
نه اون فضای ابری جداست که واقعا نمیدونم چیه  فضای دوم سرچ کنین برا بعضی ها میاد بیشتر انگار ش ...

فضای ابری برای کسیه که برنامه هایی که تو گوشیشه نسبت به رام گوشی زیاده(رام گوشی رو میگما با رم اشتباه نکنی)، و اینجوری می‌تونه بعضی از برنامه هارو زمانیکه نمی‌خواد استفاده کنه بزاره تو فضای ابری تا فضا رو نگیره،هروقت لازم شد میاره بالا 

من گوشیم آیفونه نمیدونستم گوشیای دیگه همچین چیزی دارن سرچ میکنم ببینم چیه جریانش  گوشیا هم شده ...

اره واقعا

اگه تونستین کمکم کنین مرسی

سلامتی اقا امام زمان صلوات😍
فضای ابری برای کسیه که برنامه هایی که تو گوشیشه نسبت به رام گوشی زیاده(رام گوشی رو میگما با رم اشتبا ...

اهاااا درست

مرسی از توضیحت 

اره نمیدونی چجوری میتونم رمزشو بردارم؟ گزینه فراموشی رمز هم نداره

نه فقط خود کسی که رمز گذاشت میتونه،البته نمی‌دونم موبایلی ها میتونن بازش کنن یا نه ولی حتما اونا یه راهکاری بلدن اما شاید مسئله خیانت نباشه بلکه موضوعاتی ماله قبل ازدواج باشه یا خیلی چیزایی که فقط برای خودش مهم باشه،تا واقعیت بهت ثابت نشده خودت رو اذیت نکن، رنج این فشاری که الان به خودت میاری فقط برا خودت میمونه،آینده رو به آینده موکول کن عزیزم

نه فقط خود کسی که رمز گذاشت میتونه،البته نمی‌دونم موبایلی ها میتونن بازش کنن یا نه ولی حتما اونا یه ...

چون قبلا یه خطا ازش دیدم الان دلم چرکینه

فرصت دادم و واقعا همه چیز اوکی بود

حساس شدم رو همه چی

دقیقا درست میگی کلا با اعصاب داغون دارم زندگی میکنم بعد از اون خطا و فرصت

فقط سعی میکنم ظاهرمو حفظ کنم بخندم ولی از درون غوغام

چون قبلا یه خطا ازش دیدم الان دلم چرکینه فرصت دادم و واقعا همه چیز اوکی بود حساس شدم رو همه چی دق ...

قبلا قبلا بود اونو بزار کنار نه بخاطر همسرت بخاطرخودت وچیزی رو که الان درباره آینده فکر می‌کنی حتی آینده چند ساعت بعدت اونم بزار واسه همون آینده الان آروم بگیر بخواب به همین لحظه فکر کن که چه عالی نفس میکشی توجه خودت رو بزار روی ریتم عادی تنفست،تمرکز منظورم نیستا فقط توجه یعنی آگاهی تو بزار رو تنفست و ببینش که چقدر زیباست و همین بهترین نعمته این لحظته و شروع کن به شکرگزاری با ریشه احساسی مثبت،افکارتو از چیزایی که دوست نداری بردار و بزار روی آرامش و شکرگزاری

قبلا قبلا بود اونو بزار کنار نه بخاطر همسرت بخاطرخودت وچیزی رو که الان درباره آینده فکر می‌کنی حتی آ ...

خیلی زیبا و مثبت فکر میکنین

ممنونم ازت احساس میکردم واقعا کنارمی و فیس تو فیس اینارو بهم میگی

ظهر باهم رفتیم چندتا تعمیرات موبایل گفتن رمزشو نمیتونیم باز کنیم بلد نبستیم

خودش سر در میاره تونست از طریق ایمیلش رمزشو در بیاره

کلی قسم و ایه که اینکارو نکردم و اصلا قبل از این نمیذوستم چیه

نمیدونم چیکار کنم شک و دو دلی ولم نمیکنه

مرسی بابت صحبتات دوست خوبم😻