2777
2789
عنوان

پا گشا

150 بازدید | 7 پست

خیلی دلم گرفته من از شهر مامانم اینا تقریبا یه ساعت دورم 

بعد پسر خالم چهار ماه پیش ازدواج کرد البته فقط عقد ساده نه عروسی و جشن بعد خواهرشم ده روز پیش عروسیش بود

ما رسم داریم یا تو مراسم کادومیدیم یا پاگشا میکنیم کادو میدیم یعنی کسی بخواد پاگشا کنه دیگه تو مراسم کادو نمیده 

بعد مامانم اینا امسال خیلی دست و بالشون تنگ بود اونام ب بچه های خالم کادو ندادن

خالم خودشم رفته خونه جدید

مامانم چند وقت پیش گفت قصدت چیه گفتم میخ‌ام عید برم خونه خاله به عروسش و خونش کادو بدم تو مراسم هم ب دخترش 

مامانم گفت من قصد دارم پاگشا کنم عید

تعطیلات عید بیا برو کادو خونشو بده من پاگشا کردم بیا با من کادو بده ب عروسش و دخترش 

منم گفتم اشکال نداره

(دامادا سر کارن شوهر منم راننده ماشینه با خودم گفتم یه روز که شوهر من خونس میبینی اونا مرخصی ندارن یا اونا دارن شوهر من خونه نیست بزار منم تو خرج مهمونی کمک مامانم میکنم از لحاظ هزینه کادو هم میدم تعطیلات عید همسرمم خوتس)

الان ب گوشم رسیده گفتن از فلانی ناراحتیم ما به خ‌دش کادو دادیم اون ب بچه های ما نداده چها ماه گذشته...

خیلی ناراحتم من قصد داشتم سنگ تموم بذار براشون هم پدرم دستش تنگه فشار نیاد بهش 

بگید ا‌ونا حق دارن گله کنن؟کار من اشتباه بوده؟منو مادرم تصمیم داشتیم ۳ فروردین مهمونی بگیریم براشون

خیلی دلم شکسته من که نخواستم کادو ندم اخه

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخه این چه رسمیه 

روز عروسی کادو بدید تموم شه دیگه 

بعد روز عروسی پول بیشتر به درد میخوره

ولی در هر حال کار اونا هم اشتباه بوده مگه به خاطر کادو دعوت کردی خواهر و خواهرزادتو

نشنیده بگیرید به روتونم نیارید دعوتشون کنید

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز