2777
2789
عنوان

مادر

146 بازدید | 8 پست

سلام بچه هاخیلی ناراحتم بیایدبگیدمن چکارکنم تنهادارایی های زندگیم هم ازم بریدن دیگه هیچکس روندارم داستان اینجوری که 

سال تحویل قراربودمامانم ازتهران بیادخونمون بعدازیک سال که اصلانیومده بودفاصله اش باما۸ساعته. امشب باخواهرم ودامادمون وداداشم میان شهرماولی شوهراحمق کثافتم گفت سال تحویل حق نداره بیاداینجااگه بیاد بیرونش میکنم منم به مامانم گفت اونم گفت دیگه پامونمیزارم خونتون خواهرم ودامادمون هم گفتن مانمیایم خیلی ناراحتم تموم کس وکارم ازم بریدن .بخدادلم میخوادبمیرم ازبس خجالت کشیدم 😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدادیگه دارم دیوونه میشم دل مامانم بدجورشکست همین که گفت باشوق وذوقی میخواستم بیام خونت انگارجیگرم ...

گناه مادرتون): 

به نظرم همسری ک به خانواده ی شما احترام نمیزاره و ناراحتیه شما ناراحتیش نیست فرد درستی برا زندگیتون نمیتونه باشه

عذر خواهم ک اینقد رک حرفمو بیان کردم..

چرا مجبور به اجبار قشنگم؟ این دنیا همینجوریش دردناکه ، با اجبار بودنش ک بدتر میشه! 

خودت که اینقدر کتک از شوهرت میخوری چرا جدا نشدی؟الان به نصیحت کردنم افتادی

اگه میشه یه صلوات برای مادر شدنم بفرستی مرسی♥🥹