2777
2789
عنوان

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

573 بازدید | 9 پست
برای شروع وعده های غذایی نوزاد
به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"
من دوقاشق چای خوری ارد برنج و یه تکه نبات و 4 تا بادوم پوست کنده و رنده شده با یه فنجون آب میزارم رو شعله
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
دخترم 6 ماهش تموم شده و میخوام بهش غذا بدم میخوام اولش با فرنی ساده شروع کنم تا معده ش عادت کنه
به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدی جون بادام رنده بشه کافیه؟ شیر نمیخواد توش بریزی؟
نه شیر نمیریزم اره بادوم رنده بشه بعد که آماده شده از صافی رد کن که خدای نکرده مشکلی نباشه
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
ارد برنج رو تو اب سرد حل بکن بذار رو حرارت و هم بزن تا به غلظتی که میخوای برسه.اولش روون باشه بهتره. بعد که از روی گاز برداشتی یکم شیر خودت یا شیر خشک اضافه بکن. میتونی یکم بیشتر بپزی تو یخچال نگهش داری چون کم باشه همش میچسبه ته قابلمه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بعد یه هفته بادام رو خیس کن پوستشو بگیر بذار یکم خشک بشه اسیابش بکن یکن ارد برنج یکم پودر بادوم بریز و درست کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....