2777
2789
عنوان

دخترا بیاین ی دقه

40 بازدید | 2 پست

تو تاپیک قبلیمم نوشتم ک من عقدم امسال اولین عیدمونه، چن تا از خواهر شوهرام شهرستانن تا حالا ک ۹ ماه تو عقد بودم خونشون نرفتم نامزدمم گف چن ساله خونه ابجیش نرفته قبل عید حرکت کنیم ک سوم چهارم عید بریم شهرخودمون، ینی اولین سال تحویلیه که پیش مامانم نیسم.... حالا این ک مامان بابام اولش ناراضی بودن برم ک ب کنار اما بعدش راضی شدم و الان شهرستانم، ب مامانم زنگ زدم احوالشو بپرسم گف از دست شوهرت ناراضیم و عید تورو برده سمت خودشون و با خواهراشو و ..... میدونم وقتیم برگردیم با شوهرم باد داره نمیدونم چیکار کنم؟ ب نظرتون حق با مامانمه ؟ شما بودین نمیومدین؟ 

من حتی ب شوهرمم گفتم سال تحویل با شماییم بجاش سیزده با خونواده من باشیم ک دوطرفو راضی نگه داریم قبول کرد ولی مامانم در کل کینه گرفته ازش....

ب تعداد سنت پیش اونا بودی حالا ی بار آسمون ب زمین نمیاد.

اشتباه دوم مادرتون ینه ک دیگ نباید اول قبول کنه بعد رفتن بزنه زیرش:/

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان