golyakh2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1862 عنوان پرولاپس 612 بازدید | 24 پست خیلی اذیتم . کیا شلی دریچه قلب دارن ؟ چیکار میکنید علایمتون کم شه؟ یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی. 1401/12/28 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 9004 چ علائمی داری شما اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
golyakh2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1862 چ علائمی داری شما بی نظمی صربان . فشار و درد قفسه سینه و از همه بدتر سرگیجه یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
golyakh2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1862 کسی این بیماری رو نداره اینجا پس چیه دکترا میگن خیلی شایع هست در خانما یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 9004 دکتر گفته علایم از پرولاپسه؟یعنی از اول بودهمنم پرولاپس دارمعلائمی که میگی گاهی دارمولی من کبد چرب و چربی خونم دارممیگم شاید از اونا باشه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 9004 ندارن خداروشکرفقط ما داریمیه چیزی پیداشد ما داشته باشیم یقیه نداشته باشن اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
golyakh2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1862 دکتر گفته علایم از پرولاپسه؟ یعنی از اول بوده منم پرولاپس دارم علائمی که میگی گاهی دارم ولی من ک ... اره دکتر گفته بیخیال علائم باش ولی نمیتونم گاهی از شدت سرگیجه فکر میکنم الانه که غش کنم یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
golyakh2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1862 ندارن خداروشکر فقط ما داریم یه چیزی پیداشد ما داشته باشیم یقیه نداشته باشن شما هم داری ؟ یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 9004 اره دکتر گفته بیخیال علائم باش ولی نمیتونم گاهی از شدت سرگیجه فکر میکنم الانه که غش کنم چربی خونتو گرفتی چندهاز من بالاست گاهی چنان سرگیجه میشم که فقط میرم دکتر دلیلی براش پیدا نمیکردنخودم کشفش کردم مال چربی بود وقتی زیادی بالا میره اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 9004 شما هم داری ؟ اره مادر زادیه گفت دکتر اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
golyakh2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1862 چربی خونتو گرفتی چنده از من بالاست گاهی چنان سرگیجه میشم که فقط میرم دکتر دلیلی براش پیدا نم ... نه من چربی ندارم . فقر آهن دارم برا اونم قرص میخورم یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
golyakh2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1862 اره مادر زادیه گفت دکتر خب شما علائمت چیه؟ یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 9004 نه من چربی ندارم . فقر آهن دارم برا اونم قرص میخورم پس سرگیجه هات مال فقر آهن هست حتما اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
golyakh2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1862 منم دارم میشه لطفا از علائمت و درمانت بگی یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.