golyakh2023 مدیر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1857 عنوان پرولاپس | مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 24 پست خیلی اذیتم . کیا شلی دریچه قلب دارن ؟ چیکار میکنید علایمتون کم شه؟ یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی. 1401/12/28 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golyakh2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1857 پس سرگیجه هات مال فقر آهن هست حتما نمیدونم واقعا ولی وقتی تپش میگیرم سرگیجه هم میاد سراغم یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 8990 خب شما علائمت چیه؟ من تپش قلب میگیرم گاهیگاهی هم یهو تغییر وضعیت میدم بازم تپش قلب میگیرمگاهی قفسه سینم سنگین میشهگاهی سیخ میزنهنمیفهممدرد و مرض زیاد دارمنمیدونم چی به چی ربط داره یا نداره اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
مریمخانومی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 860 میشه لطفا از علائمت و درمانت بگی من تپش قلب دارم و گاهی وحشتناک قلبم تیر میکشه , تنگی نفس هم دارم دکتر پرانول داد با چندتا داروی دیگه که من هیچ کدومش رو استفاده نکردم
golyakh2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1857 من تپش قلب میگیرم گاهی گاهی هم یهو تغییر وضعیت میدم بازم تپش قلب میگیرم گاهی قفسه سینم سنگین میشه ... خدا شفا بده . من شکمم هم نبض داره یعنی انقدر شدیده با چشم میبینمش یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
golyakh2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1857 من تپش قلب دارم و گاهی وحشتناک قلبم تیر میکشه , تنگی نفس هم دارم دکتر پرانول داد با چندتا داروی دیگه ... موقع تپش احساس سبکی سر نداری . من از این بابت خیلی اذیت میشم یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 8990 [QUOTE=280666904]نمیدونم واقعا ولی وقتی تپش میگیرم سرگیجه هم آهن خارجی مصرف کن چند مدت ببین بهتر میشه یا نه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
مریمخانومی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 860 موقع تپش احساس سبکی سر نداری . من از این بابت خیلی اذیت میشم یه حالی دارم مثل اینکه میخوام بی افتم
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 8990 خدا شفا بده . من شکمم هم نبض داره یعنی انقدر شدیده با چشم میبینمش ممنونالهی امینخدا همه مریضارو شفا بده در هر جای دنیا اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
golyakh2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1857 یه حالی دارم مثل اینکه میخوام بی افتم ممنون پاسخ دادی . خدا شفا بده خیلی سخته واقعا این بیماری درمان قطعی نداره یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
مریمخانومی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 860 ممنون پاسخ دادی . خدا شفا بده خیلی سخته واقعا این بیماری درمان قطعی نداره خواهش میکنم کاری نکردم متاسفانه دکترا بیماری قبولش ندارن در حالیکه بیماری آزار دهنده ای هست