2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کانادا

ایول جای منم خالی کن کشوری که عاشقشم از بچگی😢💔

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

جدا از شوخی

چون مساله بچه اته دارم میگم

آدم میتونه از خودش بگذره ولی از طفل معصوم تو شکمت که نمیتونی بگذری گناه داره

واسه این میگم بخاطر بچه ات

خدایی نکرده دست انداز بخوره تو راه و فشار بیاد بهت و یسره نشسته باشی سخته

آخه خودم اوایل بارداری خونریزی کرده بودم هماتوم داشتم  بخاطر رعایت نکردن و وحشی بازی هام 

خیلی استرس کشیدم تا خوب بشم خونریزیم تموم بشه

میگم اگه میتونی مقاومت کن نرو

بارت رو به سلامتی زمین بزار دیگه برو کیف کن تا میتونی

جدا از شوخی چون مساله بچه اته دارم میگم  آدم میتونه از خودش بگذره ولی از طفل معصوم تو شکمت که ...

ممنون از راهنمایی هات عشقم برام دعا کن بهم قول داده یواش بره منم فقط دراز بکشم عقب ماشین هر دوساعتم پیاده شم

ممنون از راهنمایی هات عشقم برام دعا کن بهم قول داده یواش بره منم فقط دراز بکشم عقب ماشین هر دوساعتم ...

کلا سفر ریسک داره ما همین امروز تو سفر تصادف کردیم و سر جرباناتی که پیش اومد بقدری بهم استرس وارد شد که شاید اگه هفته های پایین بودم اتفاق ناخوشایندی پیش میومد 

تاپیک اخرمو بخون