2821
2789
عنوان

اقایون کمک

576 بازدید | 44 پست

من اول پیام دادم به همسرم و به خاطر وضعیت مالیش عصبیش کردم و بعد اومد خونه  عصبی شدید و گفتش برو بیرون   و بعد رفتم و بچه ۸ ماهه رو گذاشتم و رفتم   اونا هم رفتن خونه مادرشوهرم   و روز بعد دیدم اومده طبقه پایین مغازه 

منم پیام های بدتر به خودش و خانواده ش دادم 

چون روز قبلش من و بیرون کرد   الان چجوری اشتی کنم  خودم شرمنده م

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینم پیام اولم بعدش عصبی اومد خونه و گفت بروبیرون  و رفتم اما روز بعدش پیام های بد به خودش و خانواده ش 

حالا چیکارکنم    اخ چه غلطی کردم   چجوری اشتی کنم خب

اون دستتو گرفت انداختت بیرون یا خودت رفتی بیرون ؟ 🤔 میگفتی ناراحتی خودت برو بیرون الانم باید صبح بر ...

یک هفته ست من خونه مامانم   اونم با بچه خونه مامانش

اون بعد اسکرین شات که فرستادم  اومد من و بیرون کرد

باید رو درو باهاش حرف بزنی با گوشی و پیام نمیشه دلشو نرم کن خیلی کاره بدی کردی برا هیچی سخت تر ازین نیست ک غرورش رو له کنی.خانومم البته 

عزیزم وضعیت الان اقتصادی خیلی بده بخدا تروخدا تا اونجایی ک میتونین درک کنین 

باید رو درو باهاش حرف بزنی با گوشی و پیام نمیشه دلشو نرم کن خیلی کاره بدی کردی برا هیچی سخت تر ازین ...

الان چجوری  من خونه مامانم   اونم سابقه قهر طولانی چندماهه داره  قهر قهرو شدید

اره میدونم  برادرانه بگو چیکارکنم  دلتنگ اون و بچه م هستم

الان پیام بده بهش خیلییی با زبون نرم بگو خدا شاهده درکت میکنم ولی وقتی بچه هست نمیتونم خودمو کنترل کنم بگو من حاضرم با نون خشک هم باهات زندگی کنم چون مهم خودتی خلاصه سیاست زنونه بکار بگیر اگه یه چندتا بد وبیراه گفت فعلا شب عیدی بهش حرفی نزن بگو بخدا حق داری