2777
2789
عنوان

اقایون کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی گفتم

من اشک تو چشمم جمع شد برو اونجا بگو بچمو بدید ...بچت شیر تو رو‌میخوره ازیت میشه...الان بری در خونشون زنگ بزنی مامور میاد بچه رو ازشون میگیره بهت میده بچه تا دو سالگی با مادره ...تو رو خدا خودت و‌به بچت برسون این ترک کردنش عواقبش زیاده همین امشب برو‌ پیشش...شوهرت بچه رو‌ نگه داشته که برگردی بخاطرش تو یه هفتست تحمل کردی؟من خودم یه دختر دوازده ماهه دارم عصابم خورد شد

من اشک تو چشمم جمع شد برو اونجا بگو بچمو بدید ...بچت شیر تو رو‌میخوره ازیت میشه...الان بری در خونشون ...

خودم بچه رو بهش دادم   گفتم بچه رو خودت جمع کن 

اخه انداخت بیرون من و ....    مقصر بودم پیام های بد دادم

چجوری اشتی کنم

خودم بچه رو بهش دادم   گفتم بچه رو خودت جمع کن  اخه انداخت بیرون من و ....    م ...

هرچیم مقصر باشی حق همچین رفتاری نداشته عزیزم..چه جوری دلت اومد بچه رو از خودت دور کنی...الآنم بهترین بهونه بچته که برگردی بخاطرش 

مشکل اقتصادی الان زیاد شده خواهشن فشار نیارید خدا هیچ مزدی رو شرمنده زن بچش نکنه 

بهش زنگ بزن معذرت خواهی کن بگو عصبی بودم نزدیک عیده دلم خواسته سعی کن درکش کنی زندگی رو سخت نکن 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

اره  ولی با زبون خوش اون پیام های من بد بود واقعا از کی کمک بخوام  کی رو واسطه کنم

همین الان به آژانس بگیر برو پیش بچت میفهمی...من خودم یه سره با شوهرم دعوا دارم ولی چوس ک  و   ن بچمم دست خانواده شوهر نمیدم