2777
2789
عنوان

امسال عید من ..🤕

432 بازدید | 41 پست

عید من ک تا الان معلومه خراب شده چون عمم دعوا انداخت به خونمون🤯کاش خدا یه نگاهی بهم بکنه و عید رو خوش باشیم و بریم مسافرت😥😥کاش مامان بابام اشتی کنن😭شما چطور عید کدوماتون مث من خراب شد

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عید هیچ جا نمیتونیم بریم ماه رمضون بید 😐☕

ما قرار بود بریم تا پنجشنبه برگردیم که این عمه بیشعور و خر من همه چی رو بهم ریخت😭😭😭الهی به حق امام زمان به چشمای من نگاه کنه و زندگی عمه بیشعورمن از هم بپاچه خدایااا عیدمون رو خراب نکن😭😭😭

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بیخیال بابا عید مگه چخبره بزرگش میکنین

شاید برا تو خیچ خبری نباشه ولی برامن....

من دوس داشتم این سال رو یجور دیگ شروع کنم با شور و عشق شادی ولی عمه ی خر و ..... من نزاشت😭

چند سالته نزدی دهن عمتو صاف کنی؟

۲۲ سالمه

مگه مامانبزرگم میزاره؟

بابامم از مامانبزرگم ترس داره که نمیتونه هیچی بهش بگه و اون راحت مث پارسال و پیارسال به زندگیمون دعوا بندازههه خدااا😭😭

ما قرار بود بریم تا پنجشنبه برگردیم که این عمه بیشعور و خر من همه چی رو بهم ریخت😭😭😭الهی به حق اما ...

غصه نخور عزیزم منم خالم دلمو خون کرده سپردمش به خدا که خودش درستش کنه

توام بسپر به خدا

غصه نخور عزیزم منم خالم دلمو خون کرده سپردمش به خدا که خودش درستش کنه توام بسپر به خدا

خدا مگه میبینه؟

اون الان نشسته داره به زندگی ما میخنده

منم با  گریه دارم تایپ میکنم  یا امام رضا 😭😢

۲۲ سالمه مگه مامانبزرگم میزاره؟ بابامم از مامانبزرگم ترس داره که نمیتونه هیچی بهش بگه و اون راحت م ...

وای حالا بابات میترسه شما قرار نیست بترسی گوش باباتو پر کن واسش داستان سرایی کن ویسای هلاکویی پخش کن مخشو بزن ازشون دست بکشه