2777
2789
عنوان

امسال عید من ..🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 41 پست
وای حالا بابات میترسه شما قرار نیست بترسی گوش باباتو پر کن واسش داستان سرایی کن ویسای هلاکویی پخش کن ...

دست میکشه ولی احیانا انگار مادربزرگم و عمه م بیشتر از منو مامانم مخ میزنن😭😭

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

عزیزم گریه نکنیااا حتما حکمتی بوده که جور نشده

حکمت؟

چه حکمتی اخه دارم دیوونه میشم بخدااا۰😭😭

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیونه شدم انشاله اون خرابه ای که شبیه مخروبه ش توش نشسته اون شوهر بی غیرتش که پایین خونه مامانبزرگم نشستن به سرشون خراب شه  داماد سرخونه بیشرف  اون دختر عمه ی خرم همه شون به عزا بشینن 

مامانم بهم تعریف میکرد که با شوهر عمه م یه دعوای بدی کردن شوهر عمه م و بابام که من اصلا از وقتی به دنیا اومدم دیگه اصلا با شوهرعمه م حرف نمیزینم کلا اما عمه م رو با سلام و علیک راهی میکنیم ولی الان...😭😭

خدایا عمه بدو از رو زمین محو کن خدایی اضافن

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

انشالله خدا یجوری بزنه به زمینشون که خودشون بفهمن تقاص چیرو پس میدن

بیخیال تو خودت حال خودتو خوب کن عزیزم ... 

چطوری؟

با دل شکسته مامانم؟

با قهر باباو مامانم؟😢

منم با خانواده بابام خیلی میونم بدههههه .. اگه به من باشه همشون سر میبرم

😭😭😭😭😭😭

خوب نمیتونی آشتیشون بدی؟

با اخم درهم رفته بابام که فکر میکنه تقصیر مامانمه؟

همش مسگن تو بچه ای دخالت نکن