2777
2789

خودم:(البته برای خودم زیاد محسوب نمیشه برا دوشتمه از زبون اون میگم:) 

مامانبزرگ من سواد نداره ولی شماره تلفناشو اینا مرتب تو گوشی از این حرفا😂یکروز میخواسته زنگ بزنه به ی بنده خدایی فهرست شماره های گوشیش خراب بوده شماره تلفنو سعی میکنه از دفترچه ای چیزی پیدا کنه و ظاهرا موفق میشه😎با گوشیش شمارهرو میگیره و از روی بد شانسی تلفن خونه ام همزمان زنگ میخوره😅 مامانبزرگم میره طبقه بالا درم میبنده با تلفن حرف میزنع بابابزرگمم همون پایین تلفن خونرو جواب میده🤦🏻‍♀😁اونکه مامانبزرگم زنگ زده بوده بهش جواب میده مامانبزرگمم میگه شما فلانی درس شماره گرفتم؟ اون بنده خدا ام اسم بابا بزرگ منو میگفته میگفته من اونم به خدا اون که تو میگی نیستم😂نیم ساعت به همین روال میگذره تا بابابزرگ بنده خسته میشه گوشی قطع میکنه😂مامانبزرگم میاد پایین از بابابزرگم میپرسع کی بود میگه یکی بود هرچی بهش میگم من(اسم بابابزرگم)قبول نمیکنه میگه اون پیش منه تو یکی دیگه ای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂مامانبزرگمم میگه منم زنگ زدم یکی برداشت هی میگفت تویی منم گفتم اون پیش منه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂این چنین بود که مامانبرزگم شماره خونه خودشونو گرفته بوده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چایی اَم وَقتّی سَردّ مّیشع میر-یزَنِشً بیرونّ:)حا'لا تُ هِی' فِکر کُن سَرّد بّاشی جَذّابِ مّیشی&  

خواستگار اومده بود دیر کرده بودن مامانم زودتر چایی رو ریخت اونا ک زنگو زدن ریخت با زور داد دستم اونا داشتن تازه میومدن تو 

منم زورکی فرستاد هول کرده بود انگار بر خودش خاستگار اومده بود 

منو با زور با چایی راهی کرد اونام سرپا 

منم چایی بدست چاییم یخ🤣نمیدونستن بشینن یا چاییو بردارن 

پسرشونم ی دستش کت بود نمیدونس بزاره زمین یا چایی برداره تو حالت نشسته بود🤣

واییی عزیزمم 😂😂😂

من ی بار رفته بودم بازار گوشیم ت جیب پشت سلوارم گذاشتم ت پاساژ بودم حالا هعی میگفتم گوشیم کو یادم نبود دوستم زنگ زد پشتم زنگ میخورد ما هعی مبچرخیدیم دنبال صدای گوشی بعد میگفتیم چرا هرجا میریم میاد بعد چن مین فمیدم ت جیب پشت شلوارمه:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.