2777
2789
عنوان

بیایید بگید چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 20 پست
ک فک نکنم بده(:دعا کن برام از این سردی دراییم و خوب شه حتی ی صلوات ممنون میشم 

حتما قشنگم 

نگران نباش 

بی تابی نکن 

نهایتا خیلی دل نگرون شدی آخر شب یا فردا حالشو بپرس 

شرایط اونم سخته نیاز داره درک بشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ب خدا برای اینکه دوام بیاره رابطه و تموم نشه خیلی دارم راه میام باهاش خودش میدونه چقدر دوسش دارم پیا ...

ببین اگه رل هستید باهم باید ببینید خصوصیات و اخلاق و رفتارتون هم بهم نزدیک هست یا ن باید بشناسیش اون وقت دیگ همه چی برات نبستا راحت میشه میدونی کی و کجا و چه زمانی چطوری باشی و حرف بزنی و رفتار کنی 

همه کسایی ک باهم رل میزنن کلی باهم چت میکنن بیرون میرن بهم کادو میدن ببین روابط تو اینجوری هست 

ولی وابسته نشو به هیچ وجه دوسش داشته باش خیلی خوبه اما وابسته نشو چون خدایی نکرده یه اتفاقی بیفته تنها کسی ک اذیت میشه خودتی 

ببین اگه رل هستید باهم باید ببینید خصوصیات و اخلاق و رفتارتون هم بهم نزدیک هست یا ن باید بشناسیش اون ...

یکی دو روز صبر کن پیامی بهت نداد پیام نده زنگ بزن بهش و باهاش حرف بزن

ببین اگه رل هستید باهم باید ببینید خصوصیات و اخلاق و رفتارتون هم بهم نزدیک هست یا ن باید بشناسیش اون ...

عزیزم این همه حرف زدی ولی  ارتباطی ب موضوع من نداشت تو یکیشم جواب سوالمو ندادی ولی بازم ممنون💔

عزیزم این همه حرف زدی ولی  ارتباطی ب موضوع من نداشت تو یکیشم جواب سوالمو ندادی ولی بازم مم ...

خواهش میکنم 

اما دقت کنی منظورم این بود تو رابطه هر دو طرف باید صدشونو بزارن تا دوام پیدا کنه هیچ وقت یه دست صدا نداشته ولی در کل امیدوارم موفق باشی و به آرامش برسی