2777
2789
عنوان

بیایید بگید چی کنم

132 بازدید | 20 پست

بچه هااا رلم بی کاره چند ماهه حوصله نداره بد قرار بود بره خونه خالش پریشب خب بد ازش خبری نبود آن نمیشد و نمیشه بهش پیاام دادم گفتم من چ دختر خوبیم در همه حال ب فکرتم ولی بعضیا رفتن خونه خالشون مارو تحویل نمیگیرن شبش آن شد بد گفت ی کم حال ندارم خودم بهت پی ام میدم مراقب خودت باش دیشب گفته کن صبح دیدم دیگ آن نشده

اخه قبلا گفته بودم بهم بی محلی نکن حال نداشتی بگوحال ندارم خودم پیام میدم خوشحالم ب حرفم گوش کرده ولی ی جورییم چیکنم؟؟؟ پیام ندم تا خودش بده؟گفته میدم خودم بهت یعنی میده نه؟؟ناراحت میشم اینجوری میبینمشاینجوری میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام معلومه یکم آشفته حال هستش وقتی بهت پیام دادم اونجوری گفته بهتر حداقل یک روز صبر کنی تا خودش پیا ...

خیلی بی حوصلس از وقتی بیکار شده بهم توجه نداره خیلی سرد شده خدا کنه خوب شه خودش پیام بده💔

خیلی پا پیچش نشو عصبی میشه می توپه بت

کاریش ندارم من فقط لایک کردم پیامشو خدا کنه خودش بده پیام 

دلم مونده پیشش بد اینکه کفته مراقب خودت باش ی ذره ناراحتم کرده نمیدونم چرا 

سلام معلومه یکم آشفته حال هستش وقتی بهت پیام دادم اونجوری گفته بهتر حداقل یک روز صبر کنی تا خودش پیا ...

ولی اینک ارزش گزاشته ب حرفم گوش داده گفتهخ‌دم پیام میدم بی حوصلم جای شکر داره نه؟؟اونجا ک گفت مراقب خودت باش ی ذره ناراحتم کرده

ولی اینک ارزش گزاشته ب حرفم گوش داده گفتهخ‌دم پیام میدم بی حوصلم جای شکر داره نه؟؟اونجا ک گفت مراقب ...

وقتی گفته مراقب خودت باش یعنی براش مهمی اگر نمی‌گفت باید ناراحت بودی نه الان قبلا هم بهش به حرفی زدی الان دیدی ک بهش عمل کرده پس زیاد حساس نشو درست رفتار کن بزار رابطه اتون دوام دار باشه

وقتی گفته مراقب خودت باش یعنی براش مهمی اگر نمی‌گفت باید ناراحت بودی نه الان قبلا هم بهش به حرفی زدی ...

ب خدا برای اینکه دوام بیاره رابطه و تموم نشه خیلی دارم راه میام باهاش خودش میدونه چقدر دوسش دارم پیام میدم بهشفقط یکی دو کلمه جوابمو میده میزارم پای بیکاری و بی حوصلگیش ولی گاهی ناراحت میشم ک نیست یا اینجوری رفتار میکنه 

حالا ک ب حرفم عمل کرده و اینا....یعنی اونم دوسم داره؟اگ نداشت ک اینجوری نمیگف نه؟؟نظر شما چیه ؟؟پیام ندم تا بده! تووورخدا راهنمایی کنید دلم اروم بگیره خیلی دلم گرفته