2777
2789
عنوان

مادر شوهر

412 بازدید | 29 پست

مادرشوهرم خونه هر کی میره قشنگ اذیت میکنه و راحته بعد جالبه بچه هاش ک میان خونش میرن میگه راحت شدم به نظرت این چه ویژگی مادرشوهرم رو نشون میده و اینکه شوهرم هر چی مادرش میگه میگه درسته مثلا میگه اینو بخر میگ اره اینو بخرم بهتره چون مادرش گفته..هر جا که میخایم بریم پیاده روی ،مسافرت حتی تا دم در میگه شما نمیاین همیشه هم میان اینقد روشون زیاده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها نیستی شوهر منم همینه

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

همه شوهرا همینن،من طی یک پروسه بسیار زمان بر تونستم از شر اطاعتای همسرم ب مادرش خلاص شم😂😂شوهرمو با ابراز احساسات قوی وابسته خودم کردم و هرچی میشد با قربون صدقع فراوان سمت خودم میکشونمش😂😂

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️

این مادرشوهر منه 

هرجا میریم میاد 

با اینکه ۷۰و خورده ای سالشه 

اوف مثلا میریم رستوران با موزیک زنده این خانم میاد تو اون سروصدا 

تازه فرداش زنگ میزنه تا صبح تو سرم سروصدا بود دفعه بعد بریم یه جای آروم تر 

اه اه پررو خوبهبهترین دوران رو داشته خودش میگه همیشه میرفته با شوهرش اون زمان 

اصلاااا جوش نزن... شوهر من دم عیدی ۶۰ میلیون داد به خواهرش...۱۰ میلیون به مامانش... امروز گفتم پاشو بریم لباس بخریم برای بچه یه دونه سرهمی فقط... نمدونیییی چه آشوبی به پا کرد...اصلااا نمی بخشمشون

مشکل از شوهرته شوهر منم برا همه چی پول داره جز لباس من

اره میدونم...

دیشب یه دست برای خودم خریدم اونم بعد دو سال باور کن...

امروز گفتم بریم لباس برای بچه بخریم دق و دلی دیشبو خالی کرد چون دیشب همسایمون اومد خونمون تو عمل انجام شده قرار گرفت. تازه برگشت گفت از یارانت کم میکنم...

مادرشوهرم اینا هم خیلیییی خوشحال میشن ازین کارا میکنه. اصلا قیافه هاشون داد میزنه... نمیدونم چرا اینجوری ان. بخدا من خودم خواهرشوهرم. همیشه به داداشم میگم باید برای زنت خرج کنی ولی اینا قوم الظالمینن... فقط ظلم بلدن

یه تیکه طلا خریده هنوز هنوزه میگ گرمی چقدر خریدمش پیش همه

طلا که نگووووو دیگه خواهر

کچلم کرده بیزارم کرده بخدا...

هر روز طلا بالا پایین میشه ماشین حساب دستشه ببینه طلاهام چقده...

اره میدونم... دیشب یه دست برای خودم خریدم اونم بعد دو سال باور کن... امروز گفتم بریم لباس برای بچه ...

همیشه برا من نداره

باورت میشه الان سر سفره گفت سود سهامتو ریختن؟؟

گفتم آره. گفت پس چرا از حساب من شارژ میگیری؟

خیلییی پرروعه 

هیچی برآن نخریده زبونشم درازه

طلا که نگووووو دیگه خواهر کچلم کرده بیزارم کرده بخدا... هر روز طلا بالا پایین میشه ماشین حساب دستش ...

۱۱ ساله ۲ تا سرویس و دوتا النگو یه گردنبند سنگین یه دستبند و حلقمو فروختم دو باره مامانم یه گوشواره سنگین بهم هدیه دادا با یه انگشتر فروخت زورش میاد یه لباس برام بخره

از هر چی خریده زده شدم دیگه هیچی نمیخوام