2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 29 پست
چکار میکنی؟ چطور کنار میای؟؟ خستم . از همه چی هر سال عید زهر مارم میکنه

تحمل خودخوری

نه اعصاب دارم نه مو مونده به سرم...

بخاطر بچه هام تحمل میکنم...نمیزارم اینا بسوزن...

ینی یه جوری افسردم  و حالم از دنیا بهم میخوره که اگه بگن یه ساعت دیگه میمیری میگم همین الان بمیرم..

کاش فقط به یه عید بسنده کنه 

من هرجاااااا هرجاااا بخوام برم که اول دعوا میکنه بعد که گریه میکنم سه روز قهر میکنم میزاره برم... بعدشم که میام یه جوری از دماغام درمیاره...

با فامیلمم که چندسالیه ندیدمشون روم نمیشه بس که به همه یه تیکه ای انداخته. هیچکس نمیخواد منو ببینه از دست اخلاقاش... میگن خودت تنها بیا خب تنهام که نمیزاره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تح مل خودخوری نه اعصاب دارم نه مو مونده به سرم... بخاطر بچه هام تحمل میکنم...نمیزارم اینا بسوزن.. ...

آخ

خیلی شبیه منی

بخاطر بچه هام موندم

طاقت یه لحظه دوریشونو ندارم

میخوام برم یجایی سرکار

دعا کن کار پیدا کنم

غرورم خیلییی شکسته💔

۱۱ ساله ۲ تا سرویس و دوتا النگو یه گردنبند سنگین یه دستبند و حلقمو فروختم دو باره مامانم یه گوشواره ...

ای خوااااهر از طلا که نگو

سال ۹۰ منو مامانم هرچیییی طلا داشتیم دادیم بهش فروخت که یه خونه بخره سه دنگ بزنه بنام من سه دنگم بنام خودش...

بمااااند که طلاهارو خورد خونه رو هم فروخت پولشم مغازه زد ورشکست کرد همش به باد رفت...

من دقیقا ۴ تا النگو من یه جفت گوشواره و دوتا انگشتر و یه گردنبند و یه پلاک 

مامانمم ۱۲ تا النگو و یه جفت گوشواره بهش دادیم...

یه موزاییکم بنامم نکرد نامرد

طلاهی مادرتون رو پس داد؟؟؟

نه بابا پس کجا بود... خورد یه آبم روش...

خیر نمیبینه تو زندگیش میدونی چی میگم...

همیشه تو فکر اینه که کلاه منو خانوادمو چجوری برداره.. و موفقم میشه هاااا ولی پوله برکت نمیکنه براش.. همیشه هشتش گرو نهشه

نه به لحاظ مالی ساپورت میکنه نه عاطفی

اهوم😭

یه هفتس سرفه میکنم گلوم بی نهایت چرکیه و اب دهنمو نمیتونم قورت بدم سرما خوردم بچم شیر میدم یه دقیقه نه بچه رو نگه میداره نه یه لیوان اب دستم میده نه هم اینکه میبرمی دکتر...

میگم پاشو بریم دکتر میگه تو بچه شیر میدی دارو که نمتونی بخوری پس الکی ویزیت دکتر نمیدم. 

آخ که چقد حرفاتو درک میکنم یه سوال اگه دوس داشتی جواب بده چرا موندی؟؟

فقط بخاطر کوروش و ماهرخ

میدونم زیر دست این پدر خیلییییی بد تربیت میشن... باز خودم تنها بسوزم بهتره تا اینکه روحیه ی این دوتا رو خراب کنم 

مخصوصاااااا پسرم...۱۰ سالشه نمیتونم ولش کنم. اصلا با شوهرم کنار نمیاد دوسش نداره. بزارم برم دوتا بچه ی بیگناهو نابود کردم..

باز من میتونم هضم کنم‌ قورت بدم تو دلم بریزم بغضامو...

ولی بچه هام نه

چه بی‌شعور اعصابم بهم ریخت

اره دیگه همیشه بدتر از بدم هست...

ینی دوستم همیشه میگه تو حق داری خیانت کنی چرا نمیکنی؟؟ میگم همین مونده که با دوتا بچه خیانت کنم دیگه همون یه انگو نمیتونه بچسبونه همونم بهونه بدم دستش

فقط بخاطر کوروش و ماهرخ میدونم زیر دست این پدر خیلییییی بد تربیت میشن... باز خودم تنها بسوزم بهتره ...

😭😭😭😭😭

منم بچه هام

اصلا نمیتونم ببینمبچه هام ناراحت باشن

برای خوشحالی و خودشون هر کاری میکنم

عاشق بچه هامم. خیلیییی دوستشون دارم

از طرفی یه مادر افسرده ام

نمیدونم چکار کنم

شوهرم در ظاهر نقش بازی میکنه که دوسم داره مثلا

بشدت دوروعه